Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser i Midt Pyrenæerne
Pyrenæerne strækker sig fra Atlanterhavet til Middelhavet på begge sider af grænsen mellem Frankrig og Spanien. Store områder af Pyrenæerne er udlagt som nationalpark og naturreservat. I Midi-Pyrénées findes nogle formidable vandreområder, ikke mindst i bjergene omkring Luchon. Besøg franske byer og slotte, og tag på opdagelse i Frankrigs fantastiske natur. Læs mere

Camping i Midt Pyrenæerne

Læs mere om Midt Pyrenæerne her...

Pyrenæerne er en verden af barsk skønhed, hvor kongeørne og lammegribbe glider hen over bjergkammen og murmeldyr soler sig på klipperne. I Pyrenæerne er landsbyhusene opført i traditionel stil med mure af sten og tage af skifer.

Find og book din næste ferie i Midt Pyrenæerne online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping ved Adriaterhavet.

Hvorfor camping i Midt Pyrenæerne?

Dansk Bilferie har den bedste kombination af alt, hvad du skal bruge for en perfekt campingferie i Midt Pyrenæerne.


•    Fortryllende slotte og byer

•    Enestående landskab og natur

•    Oplev både Atlanterhavet og Middelhavet

•    Oplagt udgangspunkt for udflugter


Check også vores andre rejsemål i Frankrig.

To flotte pladser i Midt Pyrenæerne

Le Pré Lombard
Den hyggelige campingplads vil med sine smukke omgivelser, fantastiske poolområde og sjove aktiviteter være med til at danne rammen om en dejlig ferie, I sent vil glemme. Efter en lang dag kan I forkæle jer selv i campingpladsens wellness eller med et lækkert måltid på restauranten, hvorfra I kan nyde udsigten over poolen.

Airotel Pyrénées
På Camping Airotel Pyrénées venter jer en fantastisk stemning, der vil være med til at danne rammen om en skøn og afslappet ferie med hele familien. Her kan I f.eks. dase i solens varme stråler ved poolen, nyde det bjergrige landskab omkring jer, koble af i campingpladsens spa eller spille volleyball.

Byer og seværdigheder i Midt Pyrenæerne

Andorra
Andorra er en lille fin bjerglandsby midt i Pyrenæerne. Andorra er fantastisk at besøge hvis du opholder dig på en plads tæt ved. Pyrenæerne byder på masser af bjergsøer og floder, og er velegnet til en lang række udendørs aktiviteter. Prøv kanosejlads, rafting m.m. Landskabet er også perfekt til vandreture.

Perpignan
Perpignan er kendt for sin varme og gæstfrihed, og huser bla.a kongen af Mallorca’s slot fra det 17. århundrede. Denne by er klart et besøg værd, og blev af maleren Dalí endda kaldt for ”verdens centrum”.

Lourdes
Lourdes er Frankrigs største pilgrimssted og får hvert år besøg af pilgrimme fra hele verden. Vandreruten tager Jer forbi byens smukkeste steder og kan stærkt anbefales.

Fransk gastronomi

Den franske mad er meget alsidig, men af franske klassikere er Bouillabaisse, Cassoulet og fiskesuppe især værd at nævne. I Frankrig drikker man selvfølgelig vin til alt, og det er oplagt at besøge en af de mange vingårde i området. Frankrig er virkelig et paradis for mad- og vinelskere.