Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Indbydende badesø omgivet af bjerge
I det nordlige Italien ligger Levicosøen i et frodigt bjerglandskab, hvor der er rig mulighed for vandre- og cykelture, fiskeri i søen og vild vandsport. Levicosøen er med sit varme badevand og naturskønne omgivelser et ideelt område til campingferien. Læs mere

Camping i Levicosøen i Norditalien

Camping ved Levicosøen

Dansk Bilferie tilbyder campingpladser ved Levicosøen, som giver jer de bedste forudsætninger for at opleve søen, byerne omkring og den bjergrige natur. Levicosøen indbyder til afslapning med sine rolige omgivelser, hyggelige landsbyer og flotte landskab. Jeres næste campingferie kan bestilles hos vores erfarne rejserådgivere på tlf. 7010 4343 eller online her på danskbilferie.dk. 

Hvorfor rejse til Levicosøen?

Nedenfor kan du læse, hvad der gør Levicosøen til et særligt rejsemål at tage på campingferie ved.

  • Skønt og varmt badevand
  • Aktiviteter i den bjergrige natur
  • Campingpladser tæt på søens bred
  • Charmerende byer

Hyggelig og rolig campingplads

Camping Due Laghi ligger tæt på Levicosøen, hvorfra I nemt kan gå ned til vandet og bade, når I trænger til en dukkert. Campingpladsen har et dejligt poolområde, som er åbent fra maj til september. Der er både miniklub, inden- og udendørs legeplads til børnene, gode spisefaciliteter som restaurant, isbod, bar og pizzaria samt sjov underholdning i højsæsonen og organiserede udflugter til at udforske naturen.

Oplev byen Trento

Der findes en masse hyggelige byer langs søen, og ønsker I at lægge vejen forbi en lidt større by, er Trento bestemt et besøg værd. Trento ligger ca. 15 kilometer fra Levicosøen, hvor I finder store markeder, et hav af butikker, gode restauranter og historiske bygningsværker. Byen har en imponerende renæssancebydel, hvor I kan slentre jer i gennem og slå jer ned på en hyggelig café. 

Perfekt til aktiviteter i naturen

Levicosøen er beliggende i Valsugana-dalen, som egner sig ideelt til den aktive feriegæst. I kan tage på vandre- eller mountainbiketure afhængig af, hvad I er til. Der er ruter til alle slags niveauer, men én ting er sikkert - I vil blive fascineret af de udsigter, der venter jer ud over Levicosøen og de frodige bjerge. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Italien.