Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Oplev Sydfrankrigs charme på camping i Côte d'Azur
Côte d’Azur er et sandt ferieparadis beliggende i Sydfrankrig. Her finder I stemningsfyldte strandpromenader, hyggelige byer, bredt udvalg af restauranter, eksklusive butikker, skønne strande og gode campingpladser. Læs mere

Camping i Côte d'Azur

Læs mere om Côte d'Azur her

Côte d’Azur er Middelhavskysten fra den italienske grænse til Marseille, som breder sig over 250 km i form af både strand og klipper. Côte d’Azur er efterspurgt verden over, som er lovprist for sin skønhed. Blot få kilometer fra det azurblå Middelhav rejser bjergene sig og giver et helt vidunderligt sceneri. Côte d’Azur ligger som sagt i Sydfrankrig, som er kendt for varmt vejr året rundt og byder på spændende aktiviteter, lækker mad og vin, børnevenlighed, kulturelle oplevelser samt et smukt landskab.

Bestil campingferien til Sydfrankrig online her på siden eller ring til en af Dansk Bilferies kompetente og erfarne rejserådgivere på tlf. 7010 4343.

Hvorfor camping i Côte d’Azur?

Undrer du dig over, hvorfor du skal vælge at tage på camping til Côte d'Azur? Dansk Bilferie har den bedste kombination af strand, pool og de bedste faciliteter og aktiviteter.
 
  • Varmt og solrigt klima fra forår til sensommer
  • Enestående landskab og mange seværdigheder
  • Dejlige strande og lækkert rent badevand
  • Fantastiske kulinariske oplevelser

Populære campingpladser i Côte d'Azur

Côte d’Azur betegner den franske del af Rivieraen og er middelhavskysten fra Toulon i Provence til den italienske grænse, hvor Dansk Bilferie tilbyder et hav af familievenlige campingpladser til. En campingferie til Côte d’Azur kendetegnes ved store poolområder, skønne strande tæt på og charmerende byer at tage til. Nedenfor kan I læse nærmere om nogle af vores mest populære campingpladser blandt danske børnefamilier.

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.

Camping La Baume-La Palmeraie

Når den står på camping i Côte d'Azur, er La Baume-La Palmeraie en fantastisk campingplads at vælge. La Baume-LaPalmeraie er en stor, livlig og underholdende campingplads. 

Hvert område på campingpladsen har sit eget poolkompleks, hvor I kan nyde solen og slappe af i smukke omgivelser. Camping La Baume-La Palmeraie er det perfekte ferieparadis for hele familien!

Camping Esterel

Camping Esterel ligger nær den franske Rivieras hotte in-steder. Campingpladsen er bygget op på de skrå bjergsider med en baggrund af klipper i pink og frodige, grønne pinjetræer. Poolkomplekset er i ægte Hollywood-stil og indbyder til solbadning og afslapning i en skøn atmosfære. 

Campingpladsen byder på et væld af sjove aktiviteter, som sikrer ingen i familien kommer til at kede sig. Om det er minigolf, tennis eller volleyball, har Camping Esterel dét!

Storslåede byer i Sydfrankrig

Der er flere skønne byer at besøge på sin campingferie til Côte d'Azur. I kan f.eks. rejse til Frankrigs næststørste by, Marseille, som er en overraskende by, der blev grundlagt for 2.600 år siden. Byen har et rigt kulturliv og er virkelig charmerende med sine 111 bydele. Marseille byder bl.a. på gastronomiske mysterier, kunst og kultur. 

En anden perle i det sydfranske ferieparadis er den mondæne by Cannes, som er præget af storslåede villaer og havne. Cannes er perfekt til slentreture i den gamle bydel og badeferie på de fantastiske strande.

Måske Europas bedste strande

Strandene i Sydfrankrig er nok nogle af Europas bedste og mange af vores campingpladser ligger direkte til havet. Sandstrandene er nemlig både flotte og rene, samt vedligeholdt. Desuden er vandet lækkert blågrønt med høj vandkvalitet. 

Med hensyn til sikkerhed har man på de fleste strande kvalificerede livreddere til at holde øje hver 50. meter. Familiens vandhunde kan godt glæde sig til ferie, når den står på camping til Côte d'Azur.

Der er rigeligt at foretage sig

I Côte d’Azur er der rig mulighed for vandsportsaktiviteter som f.eks. dykning, kanosejlads, sejlsport og kitesurfing. Der er også mulighed for en ridetur, vandreture, paraglidning og klatring i den fantastiske sydfranske natur.

I kan også besøge de små, hyggelige middelalderbyer med ægte fransk stemning, spændende lokale markeder og hyggelige restauranter.

Attraktioner og forlystelser i Côte d'Azur

På campingferien i Côte d'Azur kan I tage til Marineland, som er Europas største indendørs- og udendørs akvarium med plads til 4.000 tilskuere og mange shows hver dag. Der er mulighed for at se shows med bl.a. delfiner og søløver, og så er Marineland desuden det eneste sted i Europa, hvor man kan se et show med de spektakulære spækhuggere. Parken byder på mange dyr, som man kan se på gennem glas, som bl.a. eksotiske fisk, hajer og Galapagos-skildpadder. Når I er ved Marineland, kan I besøge vandlandet Aqua Splash. Vandlandet har mere end 2.000 meter vandrutsjebaner i flere bassiner.

Besøg Middelalderbyen Biot

I kan også besøge landsbyen Biot, som er over 2.500 år gammel. Byen er virkelig charmerende med sin middelalderlige arkitektur fra det 15. århundrede og snoede gader. Byen er især kendt for sin keramik- og glaskunst med adskillige glaspusterfabrikker. I Biot finder man også en ældgammel vulkan, hvor interesserede kan nye en vandretur i de skønne klippeformationer. Biot er altså virkelig et besøg værd, når campingferien går til Sydfrankrig.