Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser på Sicilien
Naturen synes at have begavet Sicilien med alle dens vidundere: bjerge, bakker og frem for alt havet, med sine utrolige farver, sit krystalklare vand og skønheden i sin havbund. Her tilbyder Middelhavet unikke og intense scenerier. Læs mere

Camping på Sicilien

Læs mere om Sicilien her...

Sicilien byder på skøn og uspoleret natur med mange små øer spredt omkring kysterne, indbydende hav og strande, slotte, kirker og byer, som rummer fascinerende historie. Det dejlige vejr, duften af appelsin- og citronblomster og de smukke jasminblomster er elementer, der særpræger Sicilien. Sidst men ikke mindst kan du opleve Siciliens store vulkaner, som er symbol på den uimodståelige skønhed og vitalitet af dette utroligt charmerende landskab.

Find og book din næste campingferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343, som kan give dig personlig og kvalificeret vejledning til din campingferie på Sicilien.

Hvorfor camping i Sicilien?

Hvad er det lige præcis, som gør, at camping på Sicilien er så eftertragtet blandt danskerne? Vi tror, at grunden til det er så populært, bunder ud i en perfekt blanding af:

  • Indbydende hav og strande
  • Smuk natur
  • Fascinerende historie
  • Kirker og slotte

Populære campingpladser på Sicilien

Camping El Bahira er et fremragende valg for en dejlig ferie i solen på den smukke nordkyst på Sicilien! Camping El Bahira ligger vest for Palermo i udkanten af Lo Zingaro naturreservat. Her finder I både strande, dejligt poolområde og underholdning for alle aldre.

Camping Rais Gerbi ligger på Siciliens nordkyst højt i klippelandskabet. Det solbeskinnede terræn har smuk udsigt og mange spændende omkringliggende byer. Rais Gerbi er en hyggelig familiecampingplads med swimmingpool hvor du har et smukt syn udover Sicilien.

Fantastiske byer på Sicilien

Catania
Catania er kendt for dets seismiske historie, hvor byen er blevet ødelagt af katastrofale jordskælv i 1169 og anden gang i 1693, og flere vulkanudbrud fra den nærliggende vulkan Etna, hvor den mest voldelige var i 1669. Catania har haft en lang og begivenhedsrig historie, der er blevet grundlagt i det 8. århundrede f.Kr. I det 14. århundrede var Catania en af Italiens vigtigste og mest blomstrende kulturelle, kunstneriske og politiske centre. I dag er Catania er en af de vigtigste økonomiske, turistmæssige og uddannelsesmæssige centre på øen.

Palermo
Palermo er Siciliens kulturelle, økonomiske og turistmæssige hovedstad. Det er en by rig på historie, kultur, kunst, musik og mad. Talrige turister er tiltrukket af byen for sit varme klima, sin berømte gastronomi og restauranter, sine romanske, gotiske og barokke kirker, paladser og bygninger, og dens natteliv og musik. Palermo er det vigtigste sicilianske industrielle og kommercielle centrum.

Den italienske gastronomi under solens stråler

Mad, drikke og kultur 
Italien kendt for sin udsøgte mad, såsom pasta, pizza, risotto og is. Desuden har Italien også parmesan, mozzarella og gorgonzola, som de benytter i deres fantastiske retter. Derudover er Italien selvfølgelig også kendt for nogle af verdens bedste vine, deriblandt Amarone og Barolo fra Norditalien, Brunello og Chianti fra Toscana, Frascati fra Lazio og Marsala fra Sicilien.

Vejr og klima 
I sommermånederne juni-august ligger den gennemsnitlige temperatur typisk et sted mellem 25-29 grader på Sicilien.

Check også vores andre skønne rejsemål i Italien.