Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Atmosfærefyldte Costa del Azahar
Costa del Azahar tilbyder uendelige strande med gyldent sand, pulserende byliv i Valencia og Castellón, en overdådig kyst med imponerende klippeskrænter, hyggelige middelhavslandsbyer og duftende citrusmarker. Læs mere

Smukke Costa del Azahar i Spanien

Orangeblomstkysten i Spanien

Costa del Azahar er en kyststrækning i Spanien mellem byerne Vinarós i nord og Almenara i syd. Kysten er kendt som 'Orangeblomstkysten', da en mild citrusduft fra de mange appelsin- og citronmarker spreder sig over området. Selvom Costa del Azahar har skønne sandstrande, historiske byer og hyggelige ferieoplevelser, så er strækning ikke nær så turistet som nabokysterne Costa Blanca og Costa Dorada, hvilket giver jer rigtig skønne omgivelser på campingferien.

Gyldne sandstrande langs kysten

Strandene på Costa del Azahar er kilometerlange og består af gyldent sand, der er perfekt til solbadning, strandspil og sandslotte. Gurugu Beach har en bred sandstrand, som ligger i udkanten af en flyveplads og et byområde, hvor det er muligt at spise i en restaurant bygget direkte på sandet. En del af Serradal Beach er med i et naturbeskyttelsesprogram for at bevare klitterne, hvilket kun giver en hyggelig gåtur via stier, som fører jer igennem klitterne og ned til vandet. Vil I hurtigt til stranden, så er det nemt at komme til Pinar Beach.

Besøg smukke byer som Castellón

Den største by på kysten er Castellón de la Plana med sine smukke historiske bygninger og gode spisesteder. Centrum af byen er Plaza Mayor med et stort rundt springvand og udsyn til både rådhuset, det lokale marked og to smukke katedraler. Byen byder også på museer, grønne byparker og lidt uden for byen temaparker som Mundu Fantasia og Aventura d'Or Parc Tematica, der helt sikkert vil være et hit blandt børnene med rutsjebaner og sus i maven.

Madoplevelser på Costa del Azahar

Når I besøger Costa del Azahar skal I prøve at smage på de lokale specialiteter, som hovedsageligt består af fiske- og risretter. Det kan for eksempel være friskfanget rejer, sardiner og ansjoser samt de berømte retter paella og tapas. Endnu en lokal ret er den smagsfulde suppe Tombet del Maestrzgo, som kan nydes sammen med spanske vin eller et glas sangria. Frugt og grønt er også exceptionelt i Castellón-provinsen grundet det milde klima med lange varme somre og tempererede vintre.