Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Fortryllende natur på camping i Kärnten
Camping i Kärnten byder på bjergtagende naturoplevelser! Beliggende i de østrigske alper byder regionen på maleriske højder, badevenlige søer og flotte vandfald, som egner sig perfekt til lange vandreture med familien. Læs mere

Camping i Kärnten

Rejs på camping til Kärnten

Det er umuligt ikke at blive betaget af Kärntens vilde natur, hvis campingferien går til denne region. Camping i Kärnten kan både opleves med store og små børn, som par eller med venner, da den smukke natur vil imponere enhver. I kan høre mere om mulighederne ved at rejse på campingferie til Kärnten ved at ringe til vores rejserådgivere på tlf. 7010 4343. I kan også bestille campingferien nemt og hurtigt her på danskbilferie.dk. 

Hvad kan Kärnten byde på?

Der er flere oplevelser i vente ved at rejse til Kärnten på camping. Dansk Bilferie har nedenfor listet, hvad denne østrigske region har at byde på.

  • Spektakulær natur
  • Afslappende spaoplevelser
  • God mad
  • Hyggelige landsbyer

Smukt beliggende campingpladser

Camping i Kärnten er et tiltrængt afbræk fra hverdagens travlheder. Her kan du trække stikket fuldstændig i den friske bjergluft på skønne campingpladser. Campingpladserne i Kärnten ligger flot placeret enten med udsigt til høje bjergtoppe, tæt placering til en badesø eller omgivet af frodige træer. Populære Camping Schluga er udstyret med et dejligt poolområde, hvor du får et klart syn af de enorme bjerge. Her finder I en dejlig badesø i baghaven, som er ideel til at blive nedkølet i det varme sommervejr, og hvor campingpladsen har sørget for et væld af sjove vandaktiviteter. 

Charmerende byer

I Kärnten er der flere hyggelige landsbyer beliggende i bjergene. Én af dem er Dellach, som er kendt for at være kursted, hvor den står på ren afslapning og selvforkælelse. En anden interessant by af besøge på sin campingferie i Kärnten er hovedstaden i regionen, Klagenfurt. Eftersom at byen ligger tæt på Italien og Slovenien, kan man godt mærke, at byen er præget af den italienske og slovenske kultur. Klagenfurt byder på alsidige museer, hyggelige markeder og verdens mindste teater, Jugendstiltheater. Det vil bestemt være en kulturel oplevelse at opleve Klagenfurt.  

Aktiviteter i naturen

Et must på campingferien i Kärnten er naturoplevelser, som vil fascinere alle aldre. Der er rig mulighed for at vandre og cykle i bjergene, som vil byde på mindeværdige syn og udsigter. Elsker I at spille golf, kan I også det her. De mange badesøer rundt omkring i regionen indbyder til vandsportsaktiviteter som at sejle i kajak eller kano. I kan f.eks. tage til Klopeiner See eller Millstätter See, som begge er populære badesøer velegnet til børnefamilier. Er I til den helt vilde adrenalinpræget aktivitet, kan I prøve kræfter med riverrafting, som kræver, at jeres børn er lidt ældre. Efter en lang dag i den friske bjergluft eller på vandet, kan I slappe helt af med en spa-oplevelse, som området ligeledes er kendt for. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Østrig.