Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Camping Dubrovnik
Dubrovnik er en meget populært feriedestination og det er med god grund! Der er smukke huse, den gamle fæstning, kirker og meget andet. Byen er Adriaterhavets perle og på Unescos verdensarvsliste. Læs mere

Bo i nærheden af den skønne by Dubrovnik

Hvorfor Dubrovnik

Byen byder bl.a. på:

  • Den smukke gamle bydel
  • Oplevelser på gågaden eller bymuren
  • Nyd udsigten fra bjerget efter en skøn tur derop med svævebanen
  • Cykling, vandring, kultur, historie og solen - alt er muligt.

Dubrovnik

Dubrovnik er en helt unik by, hvor du finder alt, hvad hjertet begærer til ferien. Byen er en kulturel og historisk perle, men også en fancy og moderne by.

Byens vidunderlige gamle bydel og fort har tiltrukket filmfolk og været kulisse i bl.a. Star Warsfilemen "The last Jedi" og serien "Games of thrones".

Der er skønne havne med flotte skibe, restauranter og en stemning, som ikke findes ret mange andre steder. Strandene omkring byen summer af liv og indbyder til afslappende dage i solen eller aktiv ferie på vandet.

Velkommen til Adriaterhavets perle.

Skøn kombination af byferie og badeferie

Omkring byen ligger der flere skønne strande, så når du bliver træt af shopping, cafébesøg eller sightseeing, kan hele familien hoppe i det klareste badevand. Strandene omkring Dubrovnik er ofte grovkornet sandstrand eller klipper, hvilket giver strandbesøgene en helt ny dimension. Det er så smukt og anderledes og vandets farve er som taget ud fra et postkort.

Camping ved Dubrovnik

Området omkring Dubrovnik er ideelt for campingferie. Der er skønne strande, som indbyder til daseferie hele dagen, men også interessante dyk med snorkel eller flaske. Tæt på byen ligger der flere smukke øer, så en dag med øhop er oplagt. Det er muligt at købe en tur på en båd, der sejler jer rundt mellem øerne. Nyd en dag til vands med smukke laguner, friskfanget fisk til frokost og hinanden, når I bader fra båden. 

I baglandet, lidt syd for Dubrovnik ligger Konavle, som er den sydligste af vinområder i Kroatien. Det er så smukt et syn, når vinmarker breder sig ud og en fornøjelse at komme på besøg og smage på vinen. Der er også olivenmarker og dagen bliver en helt gourmetoplevelse.