Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser i Normandiet
Normandiet har inspireret uendelig mange forfattere og kunstnere med sit udsøgte landskab, samt idylliske omgivelser. Tag en tur langs kysten for at fylde dine lunger med havluft og beundre den elegante udsigt. Her vil det blandt andet være muligt at blive overvæld af det storslåede slot, Mont Saint-Michel, eller eksempelvis Étretats hvide klipper, hvis lige ikke findes. Læs mere

Camping i Normandiet

Læs mere om Normandiet her

Kystlandskabet i Normandiet er en forunderlig blanding af blide enge og barske klipper, der går over i fine sandstrande, eller styrter direkte ned i havet. Klassiske badebyer som Deauville, Trouville og Cabourg har i over hundrede år tiltrukket turister.

Bestil camping i Frankrig online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på telefon 7010 4343.

Hvorfor camping i Normandiet?

Dansk Bilferie har den bedste kombination af strand, pool og de bedste faciliteter og aktiviteter til den perfekte campingferie i Normandiet.

Highlights fra Normandiet:
•    Nyd synet af frodige marker og charmerende byer
•    Oplev middelalderlige byer
•    Skræmmende slotte og ærværdige klostre
•    Normandiets udsøgt kulinariske klassikere

De tre mest populære pladser i Normandiet

Inde i landet vil du møde synet af frodige marker og charmerende byer. Nyd tilværelsen i synet og duften af æbleblomster, beunder de smukke flettede hytter og følg floden Seinen forbi middelalderlige byer, skræmmende slotte og ærværdige klostre. Og hvem kan glemme Normandiets kulinariske klassikere: frisk fisk og skaldyr, cremet Camembert, cider og den berømte æble brandy, Calvados?

Cote de Nacre
Stor pool i bedste kvalitet med masser af vandrutschebaner og vandfald. Pladsen har en ideel beliggenhed ved kysten, med god mulighed for at udforske byen. Den lange sandstrand er beliggende for enden af byen kun en kort gåtur væk.

Les Hautes Coutures
Denne skønne campingplads er beliggende mellem Cote de Nacre, et beskyttet naturreservat og det aktive Cote Fleurie, som er kendt af mange sportsentusiaster.

Camping Portland
Camping PortLand er unikt beliggende ved Omaha Beach i Normadiet. Området er smukt og byder på golf, kultur, shopping, historie og lækre strande. Pladsen er perfekt for familier der både sætter pris på afslapning på pladsen og udflugter.
Læs mere om Camping Portland

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.

Historiske byer og masser af seværdigheder

Caen er kendt for sine historiske bygninger bygget under regeringstid af Wiliam Erobreren, som blev begravet der, og for Slaget om Caen, der fandt sted i og omkring Caen under slaget om Normandiet i 1944, hvor det meste af byen blev ødelagt. Caen er Normandiets støreste by og her finder du alt hvad hjertet begare. Hvis du er typen som elsker at shoppe og nyde noget god mad på en af de mange restauranter og cafféer, så kan du gøre alt det i Caen.

Rouen er beliggende i det nordlige Frankrig ved floden Seinen, og er den historiske hovedstad i Normandiet. Engang var Rouen en af de største og mest velstående byer i middelalderens Europa, og var desuden sæde for statskassen i Normandiet i middelalderen. Det var en af hovedstæderne i de anglo-normanniske dynastier, der regerede både England og store dele af det moderne Frankrig fra det 11. århundrede til det 15. århundrede. Det var her, at Jeanne d'Arc blev henrettet i 1431.

Mad, vin og vejret

Mad, drikke og kultur
Det normanniske køkken er rigt og varieret takket være den store naturrigdom, der har givet gastronomien sit gode ry. De frodige, grønne marker har bidraget til at udvikle og forbedre kvægopdrættet. Smør, fløde og andre mælkeprodukter indgår i et stort antal retter. Ostene, hvor bl.a. kan nævnes Camembert, Livarot, Pont-l'Evêque og Neufchâtel er verdenskendte.

Vejr og klima i Normandiet  
Vejret i Normandiet er en smugle varmere end i Danmark. I forårs- og efterårsperioden ligger temperaturerne et sted mellem 10-19 grader, og i sommermånederne ligger temperaturen generelt i mellem 19-23 grader. Vandtemperaturen i sommerperioden ligger på 13-17 grader.