Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Billedskønt rejsemål til camping
Oplev Italiens rå kyststrækning, Cinque Terre, som er et sandt ferieparadis! Romantiske byer på stejle klippeskråninger, små strande og lækker italiensk mad er blot nogle af de ting, Cinque Terre byder på, mens I er på campingferie. Læs mere

Luksuscamping i Cinque Terre

Camping i Cinque Terre

Ønsker I at rejse til Italien på campingferie og opleve eminente strande, hyggelige restauranter og charmerende byer på klippeskråninger, vil Cinque Terre i Norditalien være lige noget for jer! Denne region er kendt for sin billedskønne kulisse, hvor særligt områdets kyststrækning er ubegribelig smuk. Dansk Bilferie tilbyder campingpladser til gode priser i Cinque Terre, som I nemt og hurtigt kan booke online her på danskbilferie.dk eller igennem Dansk Bilferies erfarne og hjælpsomme rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343.

Familievenlige campingpladser

Cinque Terre byder på fine, velholdte og familievenlige campingpladser, som vil være et godt udgangspunkt for at opleve regionens byer, natur og generelt at tage på udflugter fra. Dansk Bilferie tilbyder blandt andet den skønne campingplads, Camping River, som har et flot poolområde, smuk beliggenhed ved floden Magra og et hav af aktiviteter og sjov underholdning for store og små. Camping Marina 3B er en anden fin campingplads i Cinque Terre, som har en god restaurant, indbydende swimmingpool og ikke mindst en naturskøn placerering i Montemarcello-Magra Park ved floden Magra.

Charmerende byer at besøge

På campingferien i Cinque Terre er der flere interessante og hyggelige byer at besøge. De fem hovedbyer i Cinque Terre er Manarola, Vernazza, Riomaggiore, Corniglia og Monterosso, og netop i dette område hvor byerne ligger er endda optaget på UNESCOS verdensarvsliste for sin fortryllende natur, klippeskråninger med de smukke pastelfarvede huse og gode restauranter med havudsigt. 

Vandreturen "Den blå sti"

Drømmer I om en aktiv ferie, eller kunne I bare godt trænge til lidt aktivitet blandt de mange strand- eller pooldage på campingferien, er en vandretur på Cinque Terres "Den blå sti" ideel at begive sig ud på. Den blå sti er mere end 10 kilometer lang, hvilket betyder, at du skal afsætte en del timer for at nå at vandre den hele. De fleste af stierne er gratis at gå på, hvor nogle af de mere populære koster et lille gebyr. På den blå sti får I nogle virkelig smukke udsigter fra kysten ud over havet, som både kan være romantisk og et mindeværdigt syn.

Smagsoplevelser for hele familien

Går campingferien til Cinque Terre, kan I naturligvis glæde jer til alt det lækre mad og drikke, I har i vente, eftersom Cinque Terre er en del af Italien. Der er udsøgte delikatesser og verdensberømte retter, som hele familien vil kunne lide. Er det frisklavet pasta, en sprød pizza eller deres gelato (is), I glæder jer til? Denne region er især kendt for stegt fisk og ansjoser samt vegetabilske gryderetter og fisk. Skulle der være nogle i familien, der er til de dyrebare druer, er Italien også på denne front verdensberømt. I Cinque Terre er der en masse charmerende og intime restauranter på hyggelige pladser og gader.

Check også vores andre skønne rejsemål i Italien