Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Bayern har alt fra natur til byliv
Bayern er det sydligste af Tyskland og byder på en helt fantastisk biodiversitet med store grønne områder, dramatiske bjergtoppe, krystalklare søer og talrige nationalparker. Det er mange tyskeres fortrukne feriested, da det byder på alt fra pulserende byliv til smuk natur. Læs mere

Velkommen til Bayern

Generelt om Bayern

Der er masser af gode grunde til at tage på ferie til Bayern. Vi har listet 4 gode grunde her nedenfor:

  • Mange historiske og kulturelle byer i nærheden
  • Fantastisk natur og omgivelser
  • Gode muligheder for udendørsaktiviteter

Byer i området

I Bayern findes der mange fantastiske byer. Heriblandt den bayerske hovedstad München.

München er en helt fantastisk smuk by, med masser af historie og kultur. Her findes der seværdigheder såsom Nymphenburgpaladset, Marienplatz og BMW museet. For den fodboldinteresserede så ligger Allianz Arena Stadium også i byen.

Yderligere finder I fantastiske byer med masser af historie, arkitektur og seværdigheder som f.eks. Nürnberg, Würzburg, Bamberg samt Bayerns svar på Venedig, nemlig Passau.


Natur og seværdigheder

Det er oplagt at tage på tur i naturen når I besøger Bayern. Faktisk kan de færreste ikke lade vær, da omgivelserne er så betagende og indbyder til cykelture og vandreture. Her er en fantastisk grøn natur, og det vrimler med søer og dyreliv som omkredses af bjergkæder og alpetoppe. Floderne Donau og Main går også gennem Bayern. Samt findes her også mange vinmarker og vingårde som virkelig er et besøg værd. 

I kan også vælge at tage bilen og køre ud til områdets mange fantastiske slotte i området. Det mest kendte er slottet Schloss Neuschwanstein. Yderligere findes der mange middelalderbyer som er meget velbevarede.

Mad og drikke

Tyskland er mere end bare currywurst og sauerkraut, selvom det nu heller ikke er helt dårligt.

I området er der rig mulighed for at gå på opdagelse i det tyske køkken som bland andet byder på fantastiske oste og masser af overraskelser. Derudover findes der jo en hel del populære og tyskproducerede vine, så her har I også mulighed for at smage lokale specialiteter. Desserter, kager og chokolade er et stort hit i Tyskland, så det vil nok også falde i børnenes smag.

Derudover er Tyskland jo et øldrikkende land så dette kan I måske også udforske lidt på jeres tur rundt i det bayeriske.

Check også vores andre skønne rejsemål i Tyskland.