Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser i Ardèche
Ardèche er et dejligt område i Sydfrankrig, som er kendt for sit varme vejr året rundt. Ardèche byder på et væld af spændende aktiviteter og faciliteter, udsøgte kulinariske oplevelser, børnevenlighed, kulturelle oplevelser, samt et fantastisk smukt landskab. Ardèche er desuden kendt for sine kastanjer, oliventræer, vine, figner og abrikoser. Besøg antikke byer og slotte, og tag på opdagelse i Frankrigs fantastiske natur. Læs mere

Camping i Ardèche

Læs mere om Ardèche her...

Ardèche er et oplagt feriemål, hvis ønsket er middelalderlige landsbyer, smukke kurbyer eller søer og floder, som snor sig i Frankrigs mest betagende slugter med et utal af grotter. Ardèchefloden er et kapitel for sig.

Bestil camping i Frankrig online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på telefon 7010 4343.

Hvorfor camping i Ardèche?

Overvejer du camping i Ardèche? Dansk Bilferie har den bedste kombination af pool, faciliteter og aktiviteter. 
Highlights fra Ardèche:
•    Varmt klima året rundt
•    Børnevenlighed
•    Smukt landskab
•    Idylliske slotte og byer

De tre mest populære pladser i Ardèche

Les Ranchisses
Les Ranchisses er en plads beliggende midt i Ardèches skønne natur. Her kan de modige prøve kræfter med river-rafting og kajaksejlads, mens soldyrkerne kan slappe af ved poolen. Pladsen byder på et væld af sportsmuligheder i den bjergrige natur.

De Capelan
Camping de Capelan ligger i de mest betagende, grønne omgivelser og byder på aktiviteter som fiskeri og vandre- og cykelture. Nyd også omgivelserne på pladsen og slap af ved poolen.

Domaine des Plantas
Camping Domaine des Plantas ligger i den charmerende landsby Les Plantas Ollières midt i den imponerende natur i Ardèche og tæt på floden Eyrieux, hvor I finder to strande, som er forbeholdt pladsens gæster. Der bliver arrangeret kanoture og spændende overlevelsesture på floden. Der er desuden god mulighed for at vandre i de smukke omgivelser.

Her er både metropoler og charmerende byer

Lyon
Byder med sin gamle bydel på en stemningsfuld labyrint af brolagte gader med elegante butikker. Frankrigs tredjestørste by er en metropol med masser af liv.

Montpellier
Er en gammel, utrolig flot universitetsby og en af de livligste byer i syden. Her finder I fantastisk arkitektur og et sandt eldorado af restauranter og cafeer. Nimes er en elskelig provencalsk by med mange rester fra det gamle romerrige.

Valence
Er en stor og blomstrende markedsby anlagt på østbredden af Rhône med udsigt til klipperne i Ardéche. Byen byder bl.a. på mange smukke museer og seværdigheder.

Pont d'Arc
En vidunderlig naturskabt kalkstensbro over floden, skabt af erosion samt vind og vejr. Kanosejlads og white-water rafting er de mest populære sportsgrene her.

Det franske køkken kan de fleste lide!

Mad, drikke og kultur
Den franske mad er meget alsidig, men af sydfranske klassikere er Bouillabaisse, Cassoulet og fiskesuppe især værd at nævne. I Frankrig drikker man selvfølgelig vin til alt og det er oplagt at besøge en af de mange vingårde i området. Frankrig er virkelig et paradis for mad- og vinelskere.

Vejr og klima
I Ardéche Sydfrankrig er der varmt og solrigt, især inde i landet. I sommermånederne ligger temperaturerne omkring 26-31 grader, mens de i forår- og efterårsperioden ligger på ca. 16-26 grader.

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.