Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Unik natur og ro
Burgenland er et charmerende område i den østlige del af Østrig. Her finder du store nationalparker, rolige byer og vinmarker, så langt øjet rækker. En campingferie til Burgenland indbyder til afslapning og afstresning i den idylliske natur. Læs mere

Rejs på camping i Burgenland

Husk vandreskoene på campingferien

Burgenland adskiller sig fra resten af Østrig, idet regionen ikke råder over store bjerge, som resten af Østrigs natur er præget af. Her finder du derimod naturområder med brede sletter, søer samt vinmarker, der spreder sig på store arealer. Med regionens anderledes natur er det en god idé at pakke de gode vandrestøvler, hvis I drømmer om at opleve naturen på tæt hold. Lyder camping i Burgenland som noget for jer, kan I booke campingferien online her på siden eller via Dansk Bilferies rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343. 

Hvorfor camping i Burgenland?

Det kan være svært at udvælge familiens næste rejsemål. Vi har derfor forsøgt at skabe et overblik over, hvorfor Burgenland er et ideelt feriested at rejse på camping til. 

  • Anderledes, men smuk østrigsk natur
  • Udsøgt vin fra Burgenland
  • Flotte nationalparker
  • Små, hyggelige byer

Familievenlig campingplads

Camping i Burgenland inviterer til hyggeligt samvær med familien, afslapning i naturen og underholdning for alle aldre. Camping Podersdorf er en skøn campingplads beliggende i Burgenland tæt på en lavvandet sø, hvor børnene kan lege i timevis. Camping Podersdorf er et sublimt feriested, hvis I kunne tænke jer at prøve kræfter med vandsportsaktiviteter som surfing, kitesurfing, paddle board eller sejlsport, som du kan få træning i af campingpladsens personale. 

Byliv på campingferien

Burgenlands hovedstad er Eisenstadt, som byder på østrigsk charme med et hav af seværdigheder. Generelt er byerne i denne region ikke vildt store, men de er utrolig hyggelige og perfekte til afslappet familiehygge. Når turen går til Eisenstadt, må I ikke snyde jer selv for et besøg på det smukke barok palads, Esterházy paladset. I centrum af Eisenstadt ligger den gamle bydel, som er et idyllisk midtpunkt, hvor lokale som turister samles og snupper en kop kaffe eller går en tur. 

Vin fra Burgenland

Er man vinelsker, er Burgenland bestemt et ideelt område at rejse til! Denne del af Østrig er særlig kendt for sine vine fra de uendelig mange vinmarker i det smukke grønne og flade landskab. Det er overvejende søde vine, man finder her. Der produceres Østrigs bedste rødvine på de lokale druer som Zweigelt, Sankt Laurent og Blaufränkisch. Et besøg på en vingård eller gåtur mellem vinmarkerne vil være romantisk, idyllisk og tilmed lærende. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Østrig.