Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
En region fuld af kontraster
I hjertet af Tyskland finder I det kontrastfyldte Hessen, der byder på af et væld af feriemuligheder og flere familievenlige campingpladser. Kombiner camping med kultur og natur, vandre- samt cykelture, wellness og storbybesøg - Hessen har det hele! Læs mere

Camping i Hessen

Camping i det centrale Tyskland

Hessen ligger i det centrale Tyskland og er et af de grønneste områder i landet med mange sjovklædte højdedrag, der er helt perfekt til camping og mange sjove aktiviteter i naturen. Camping i Hessen nydes af mange, da den korte køretid, hjemlige men anderledes omgivelser og lokale gæstfrihed er perfekt til både børnefamilier samt aktive og kulturelle par i alle aldre.

Check også vores andre skønne rejsemål i Tyskland.

Grønt område i bjergene

I den østlige del af Hessen finder I bjergkæden Vogelsberg, der er dannet af vulkansk aktivitet langt tilbage i tiden, hvilket har skabt Hessens højeste punkt, Wasserkuppe, på 950 meter. Oplev naturområderne Taunus, Spessart og Odenwald og gå på oplevelse i den uberørte natur omkring brødrene Grimms fødeby, Hanau.

Gode oplevelser i gemmerne

Få inspiration til mange forskellige muligheder på jeres campingferie, hvor der både er museer, gamle borge og mange naturoplevelser. Tag en tur til Burg Katz, der ligger majestætisk på bjergsiden og oplev arkitektonisk Bergpark. Slap af i kurstederne Bad Neuheim, Bad Wildungen og Bad Orb eller tag rundt i Die Nerobergbahn på en hyggelig togtur.

En smag af det lokale Hessen

I Hessen betegnes æblevin som en nationaldrik, der nydes af et blåmalet keramikkrus kaldt en Bembel. Nyd den specielle drik i det lokale bryggeri eller værtshus, så I får hele æblevinsoplevelsen med. Langs Rhinen og Main er sletterne fyldt med frugtplantager og marker med korn og kartofler, så I får rig mulighed for at spise traditionelle måltider med ingredienser opdyrket i området.