Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Campingferie i en af Italiens smukkeste regioner
Calabrien er med sine høje bjerge, skovklædte områder, fine sandstrande med krystalklart hav og små, interessante byer en af de smukkeste regioner det sydlige Italien. I Calabrien er naturen helt igennem enestående, og I vil med det samme koble helt af fra en travl hverdag. Læs mere

Camping i Calabrien

Læs mere om Calabrien her..

Calabrien byder på brede sandstrande og en uspoleret natur, der uden tvivl vil være med til at danne rammerne om en skøn ferie, som I sent vil glemme. Området er utrolig smukt og den sydlige charme findes alle steder i Calabrien.

Book jeres campingferie i Calabrien online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 og få gode tips og vejledning til ferien.

Hvorfor tage på camping i Calabrien?

Hvad er det, der gør en campingferie i Calabrien helt unik? Hos Dansk Bilferie tror vi, at det er en kombination af disse fire grunde:

  • Eksotiske sandstrande med krystalklart vand
  • En af Syditaliens smukkeste områder
  • Storslået og uspoleret landskab og natur
  • Interessante byer og spændende historie

Skønne campingpladser

Camping Thurium er en skøn campingplads beliggende i et af de smukkeste områder ved kysten. Her har I direkte adgang til en stor sandstrand med liggestole og parasoller, og på campingpladsen kan I nyde en dukkert i det fantastiske poolområde, hvor I bl.a. finder swimmingpool, jacuzzi og en dejlig solterrasse. Camping Thurium byder desuden på god underholdning og sjove, sportslige aktiviteter så som en børneklub, beachvolley, basketball, tennis og en legeplads.

Hyggelige byer

Cosenza
Byens historiske centrum er velbevaret og har flere ældre og interessante seværdigheder som f.eks. klostre og paladser.

Catanzaro
Catanzaro er Calabriens hovedstad og er beliggende med en smuk udsigt over Musofalo og Fiumarellas dale.

Crotone
Moderne industri- og handelsby med en velbevaret historie.

Mad og drikke

Calabriens gastronomi er præget af beliggenheden, og typen af mad afhænger af, hvor man befinder sig i området. Bor I langs kysten, vil det være oplagt at smage på lækre specialiteter med fisk, mens en ferie i Calabriens bjerge vil byde på mere kød. I kan f.eks. nyde retter med tun, sværdfisk og lam, og hvis I vil smage på søde sager i området, er marcipan og tørrede figner et oplagt valg.

Her kan i se vores andre skønne rejsemål i Italien