Kan vi hjælpe?
7010 4343

Vi elsker Portugal!

Beliggende mellem Lissabon og Algarvekysten finder I området Alentejo hvor landskab, natur og kultur venter på, at give hele familien en dejlig campingferie! Det fantastiske område er et af de mest varierede i Portugal.

Vi elsker Portugal!
Beliggende mellem Lissabon og Algarvekysten finder I området Alentejo hvor landskab, natur og kultur venter på, at give hele familien en dejlig campingferie! Det fantastiske område er et af de mest varierede i Portugal.

Velkommen til Alentejo i Portugal

Alentejo har det hele!

Det dejlige område, Alentejo byder på lidt af hvert og med garanti noget for hele familien! Landskabet i området varierer meget fra nord til syd så der er masser muligheder for at finde lige præcis den type campingferie der passer til jer. Længst mod syd er landskabet fladt og temperaturene ofte høje. I sydvest kan I besøge smukke strande og bade i Atlanterhavet. Kører I nordpå i området vil landskabet blive mere frodigt og i nordvest vil I møde idylliske, frodige græsområder. Kører I mod nordøst bliver I mødt af hyggelige byer eller tage på den smukke tur, Rota dos Castelos - Castle Route. 

Hold varmen på ferien!

Alentejos beliggenhed i Europa sikrer at I kan holde varmen på ferien. I højsommeren kan I endda risikere at temperaturen overstiger 30 grader så husk at drikke rigelige mængder af vand i løbet af ferien. Det varierede landskab garanterer, at I kan finde en campingplads i området som passer perfekt til jeres behov, lige fra frodige, grønne pladser til varme og mere sydlandske temperaturer.

Besøg byer fra verdensarvslisten

I Alentejo kan I besøge masser spændende byer og dykke ned i kultur og historie. Især byen Elvas er et besøg værd. Ca. 200 km øst for Lissabon finder I den ikoniske by Elvas, som også har plads på UNESCOs verdensarvliste. Byens strategiske beliggenhed gjorde byen vigtig i forhold til Alentejos forsvar. Byen byder på et ikonisk stjerneformet fort som tidligere har haft funktion i områdets forsvar. Byens hyggelige gader har masser at byde på så tag roligt afsted og dyk ned i historien,

Oplev lækre og traditionelle måltider

Er I interesserede i kultur og gastronomi er der rig mulighed for at smage sig gennem Alentejo. Især i byen Evora venter traditionelle restauranter på at give servere lækre måltider, tilberedt med lokale råvarer med opskrifter udviklet over generationer. Den klassiske portugisiske mad er ofte meget smagfuld og består ofte af stuvninger med svine- eller lammekød. Grundet klimaet kan I også nyde godt af en masse lækker frugt og grøntsager som er modnet i de lune solstråler. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Portugal.