Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser ved Adriaterhavskysten
Adriaterhavet har gennem mange årtier været et yderst eftertragtet rejsemål for danske børnefamilier. Med sine pragtfulde, brede sandstrande og fortryllende, blågrønne badevand er det nemt at se, hvorfor camping ved Adriaterhavet er blevet så populært. Læs mere

Camping ved Adriaterhavet

Læs mere om camping ved Adriaterhavet her

Adriaterhavet har alt det, der skal til, for at gøre campingferien helt perfekt. Det er et unikt område med brede sandstrande, lækkert vand, høj sol, kulturrigt land og fantastiske råvarer i den udsøgte mad- og vinkultur.

Find og book jeres næste campingferie ved Adriaterhavskysten online her på siden eller kontakt en af Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping ved Adriaterhavet. Alle vores ferierådgivere har besøgt de fleste campingpladser og kan derfor give jer en både personlig og professionel rådgivning.

Her kan du også læse mere om vores andre skønne campingferier til Italien.

Hvorfor camping ved Adriaterhavet?

Dansk Bilferies campingpladser ved Adriaterhavskysten har den bedste kombination af sandstrand, poolområde, gode faciliteter og sjove aktiviteter:

  • Kæmpe poolområder og badelande med bl.a. vandrutsjebaner
  • Sjove og udfordrende sportsaktiviteter
  • Central beliggenhed, blot en kort køretur fra bl.a. Venedig
  • Campingpladser direkte ned til sandstrand

Adriaterhavet har nogle af Italiens bedste strande!

Strandene ved Adriaterhavet er i eliten, og de er formentlig nogle af Italiens bedste strande. Området er kendt for at have en lang række sandstrande med det såkaldte blå flag, som indebærer miljøvenlighed, høj vandkvalitet, højt serviceniveau og højt sikkerhedsniveau. 

Ved Adriaterhavet vil I finde store, brede og gyldne sandstrande med krystalklart og smaragdgrønt badevand, samt en betagende udsigt. Hvis dette lyder som noget for jer, så er camping ved Adriaterhavet jeres oplagte destination!

Populære campingpladser ved Adriaterhavskysten

Det er på Adriaterhavskysten, at I finder nogle af de største og mest populære campingpladser med store poolområder, direkte til en børnevenlig sandstrand, mange faciliteter og moderne mobilhomes.

  • Marina di Venezia er en af de absolut største campingpladser ved Adriaterhavet. Det er en lækker og meget veldrevet campingplads med kæmpe poolområde.
  • Union Lido er en af de lækreste og største campingpladser på Cavallinokysten. Her får I skønt vandland med sjove vandrutsjebaner.
  • Pra delle Torri har Adriaterhavskystens største poolområde, hvor vandhundene virkelig kan slå sig løs!
  • Ca' Savio er en hyggelig og dejlig campingplads med hele seks pools og mange aktiviteter.
  • Sant Angelo byder jer velkommen med smukke blomster og grønne omgivelser. Poolområdet er virkelig flot og perfekt til badeferien!

Smukke byer ved Adriaterhavet

Da alle vores campingpladser ved Adriaterhavet er beliggende i den nordlige del af Italien og blot en kort køretur til Venedig, er det selvfølgelig oplagt at tage et smut forbi den gamle og fantastiske by. Venedig blev grundlagt allerede i det 5. århundrede og var i løbet af de næste 600 år vokset til at være en af den daværende verdens største sømagter. I 1400-tallet var Venedig den førende italienske bystat.

I kan også besøge Cavallino på camping ved Adriaterhavskysten. Campingpladserne i Cavallino er den ideelle løsning til fuldt ud at kunne nyde en ferie på camping ved Adriaterhavet i Italien i tæt kontakt med den urørte natur i Cavallino Treporti, en halvø langs Adriaterhavet, som er kendt i hele Europa for det rene badevand, de smukke laguneomgivelser og typen af ferie under åben himmel.

Badebyer ved Adriaterhavskysten

Bibione har ikke specielt mange indbyggere, faktisk bor der kun 3.000 i den charmerende by, men byen har plads til over 100.000 gæster, hvilket vil sige, at denne by i højsæsonen bliver forvandlet til en energifyldt by med alt tænkeligt at byde på; heriblandt en dejlig strand, sjove og spændende sportsaktiviteter, wellness, hyggelige caféer og restauranter, et livligt natteliv og ikke mindst gode shoppingmuligheder.

Jesolo er en autentisk italiensk by beliggende blot 16 km nord for Venedig. I romertiden ragede den nuværende lagune henover det område, som det meste af byen nu ligger på. På dette tidspunkt lå der flere små øer i lagunen, som byen var blevet bygget op på. Den største af øerne var kaldet Equilium, stedet for heste, som navnet Jesolo stadig repræsenterer i dag.

Lidt om Adriaterhavets historie

Veneto, som området hedder i den nordlige del af Adriaterhavet, er en del af Republikken Venedig, og har været en uafhængig stat i mere end tusind år. Republikken blev ikke gendannet ved Wienerkongressen efter Napoleonskrigene og blev indlemmet i det østrigske imperium, indtil den blev afgivet til kongeriget Italien i 1866 som et resultat af den tredje italienske uafhængighedskrig. Venedig reagerede i århundreder over en af de største og rigeste republikker og handels-imperier i verden.

På grund af den rige kultur og en unik identitet, søger mange tusinder af turister til området hvert år. I dag er Veneto blandt de rigeste, mest udviklede og industrialiserede regioner i Italien. Desuden er området rig på historie, natur, kunst og kultur. Derudover er Veneto den mest besøgte region i Italien, med cirka 63 millioner turister hvert år.