Kan vi hjælpe?
7010 4343

De bedste rejsemål i Portugal

Tager du på camping i Portugal, er du garanteret en skøn badeferie på hvide sandstrande, smuk bjergrig natur og en masse kulinariske oplevelser. Dansk Bilferie tilbyder camping i den sydlige del af Portugal på den populære Algarvekyst.

De bedste rejsemål i Portugal
Tager du på camping i Portugal, er du garanteret en skøn badeferie på hvide sandstrande, smuk bjergrig natur og en masse kulinariske oplevelser. Dansk Bilferie tilbyder camping i den sydlige del af Portugal på den populære Algarvekyst.
Mest populære rejsemål i Portugal (1)
Cascais/Lissabonområdet
Rejs til Cascais/Lissabonområdet i Portugal hvor der er fantastiske ferieoplevelser i vente. I kan tage til den fortryllende badeby Cascais, som ligger på Estoril-kysten i Portugal ca. 30 km uden...
Rejs til Cascais/Lissabonområdet i Portugal hvor der er fantastiske ferieoplevelser i vente. I kan tage...
  • Varmt klima
  • Fiskeri, vandreture og golf
  • Kvalitetscampingpladser
1 mulig campingplads
Se rejsemål

Camping i Portugal

Alt om Portugal - camping på Algarvekysten

I Portugal er du helt sikker på at kunne nyde de flotteste strande med det lækreste sand, fantastisk mad og vin, og en naturrig kultur, der under alle omstændigheder skal opleves. Vi tilbyder de bedste nøje udvalgte campingpladser i det sydlige Portugal ved Algarvekysten.

Du kan bestille din ferie direkte på denne side, hvor du også kan finde mere information om området og alle campingpladserne. Du kan også ringe til vores erfarne rådgivere på 7010 4343, så sørger vi for imødekommende og kvalificeret rådgivning. Sammen kan vi finde den helt rigtige ferie til dig og familien i Portugal.

Hvorfor tage på camping i Portugal?

I Portugal er der sommer og sol året rundt, samt en helt unik kombination af skønne sandstande og frodig natur.

Highlights fra Portugal:
  • Sol og sommer året rundt
  • Dejlige sandstrande og lækkert badevand
  • Rig på kulturelle og kulinariske oplevelser
  • Storslået og smuk natur

Det mest populære rejsemål i Portugal

Algarve er uden tvivl det mest populære feriemål i Portugal med ca. 10 millioner besøgende hvert år, bl.a. på grund af de utallige soltimer. Algarvekysten byder på afslapning og oplevelser for hele familien med hvide sandstrande, små og hyggelige fiskerbyer, vandland og en nationalpark med den skønneste natur. Ved Algarvekysten er der rig mulighed for at dyrke vandsport som dykning og snorkling, og vind- og kitesurfing. Endvidere byder både de små og store byer på kulturelle oplevelser med historiske pladser og brostensbelagte gader og stræder.

Campingplads i Algarve

Tag på camping i Portugal med Dansk Bilferie og besøg vores skønne campingplads Turiscampo i Algarve, hvor det emmer af feriestemning og hygge året rundt. Turiscampo byder på mange spændende oplevelser, om det så er afslapning ved poolen eller en af de fem gyldne sandstrande, shopping i de livlige byer Luz og Largos, en tur til et sjovt vandland eller en udflugt i den skønne Nationalpark. Når du tager på camping i Portugal med Dansk Bilferie, kan du bo i vores hyggelige mobilehome.

Strande, attraktioner og aktiviteter

Strandene
Alle de bedste strande i Portugal er samlet på den sydlige del af landet i området Algarve. Tag på camping i Algarve og oplev strandene ved Luz, Largos og Burgau, som ligger i kort kørselsafstand fra Turiscampo og er ideelle for børnefamilier. 

Attraktioner og forlystelser
I området findes fine, hyggelige, kulturelle byer og ikke mindst et delfinarium og vandland. Nationalparken ved Monchique byder på fantastiske oplevelser med vilde floder, rå bjerge og smukke dale.

Golf
Tættest på Turiscampo ligger Boavista golf ved Luz, ca. 3 km væk. Banen er med udsigt over vandet og to forskellige sektioner. Palmares Golf ved Lagos, ca. 10 km væk, er med udsigt til bugten ved Lagos. Palmares er en af de smukkeste baner ved Algarve.

Mad og klima

Mad, drikke og kultur
Portugal byder på fantastiske kulinariske oplevelser med lækre råvarer fra både land og hav. Portugal er verdenskendt for deres skønne vine og højtelskede portvine, som du finder i et bredt sortiment.

Vejr og klima
Temperaturen i Algarve ligger typisk mellem 25-32 grader om sommeren. Desuden siges det, at Algarve er et af de mest solrige områder i Europa og at der faktisk er flere solskinstimer på Algarvekysten end i Californien.