Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser i Salzburg
Få fred og ro til at nyde den fantastiske natur på camping i Salzburg. Landets milde klima, de klare søer, snedækkede bjergtoppe, dramatiske bjerge, sprudlende vandfald og smukke landsbyer giver dig en fantastisk ferieoplevelse. Læs mere

Camping i Salzburg

Læs mere om Salzburg her...

Tusinder af besøgende fra hele verden besøger "det lille paradis" i Salzburg hele året rundt. Uspoleret landskab med attraktioner som Hohe Tauern National Park er værd at besøge. I Salzburg kan du og din familie få masser af sjov og gode oplevelser på campingferien

Find og book din næste ferie i Salzburg online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping i Salzburg.

Hvorfor camping i Salzburg?

Østrig er et land, der ikke blot er underholdende på ski om vinteren, men også under solen om sommeren. Der er mange gode grunde til at vælge camping i Salzburg.

Highlights fra Salzburg:

  • Fred og ro
  • Fantastisk natur og landskab
  • Idylliske landsbyer
  • Kulturelle og historiske oplevelser

Campingplads og aktiviteter

Woferlgut Sportscamp er et rent paradis for de aktive og sportsinteresserede i et vidunderligt område. Med kun 8 km til Zell Am See med Europas reneste sø står ferien på en masse vandsport som svømmeture, kanoture, vandski og windsurfing. 

Aktiviteter og seværdigheder
Vandring, cykling og vandsport er hovedaktiviteterne i Salzburg. Tag en svømmetur, kanotur eller prøv kræfter med vandski og windsurfing. Besøg saltminen ved Hallein, som byder på fortællinger om de gamle kelters arbejdsmetoder, ”det hvide guld” og bumletoget ind og ud af bjerget. Hohe Tauern National Park, som er Europas største, er især et besøg værd når man er i Østrig. I Nationalparken finder I bl.a. Østrigs højeste bjerg, gletsjerflader og de imponerende Krimmler vandfald. Tag en vandretur på egen hånd eller ledsaget af en erfaren guide i den enorme naturskønne Nationalpark. Tag op til Zwölferhorn med svævebanen, hvor der er en spektakulær udsigt over Wolfgangsee. Det er også her, at ”Sommer i Tyrol” er optaget.

Shopping og madkultur

Shoppingmuligheder og vejr
Hvis du er en af dem som elsker at shoppe al den nyeste mode når du er på ferie, så er Salzburg lige noget for dig. Da byen er overvejende stor og giver gode muligheder for shopping, så er dette helt sikkert stedet for dig. Østrig er kendetegnet ved at have lidt mere ekstreme temperaturudsving, end vi kender her hjemme. Om sommeren kan der blive ganske varmt og nå helt op omkring de 30 grader.

Mad og drikke 
I Østrig finder man især specialiteter som kulinariske vine fra alle dele af landet, Stiegl-øl, bjergoste og selvfølgelig wiener schnitzel med kartoffelsalat. Gem endelig også lidt plads til en Apfelstrudel eller dejlige Mozartkugler. Når man er i Salzburg skal man da også prøve en Salzburger Nockerl, som er en sød specialitet.

Check også vores andre skønne rejsemål i Østrig.