Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Hold campingferie i idylliske omgivelser
Annecy er et ideelt rejsemål, hvis man ønsker en naturskøn og aktiv campingferie. Den smukke sø, Annecy, og de bjergrige omgivelser indbyder til alverdens aktiviteter i det fri, og Annecy by byder på charme og landsbyhygge. Læs mere

Familiecamping i Annecy

Tag med familien på camping til Annecy

Går campingferien til Annecy i Frankrig, er der de bedste rammer til at kunne slappe af og nyde hinandens selskab i de smukke omgivelser, med sjove aktiviteter og hyggelige byer. Har I spørgsmål angående camping i Annecy, sidder vores rejsekonsulenter klar til at rådgive jer og give gode tips på tlf. 7010 4343. Ønsker I blot at booke nemt og hurtigt, kan I gøre det direkte her på hjemmesiden. 

Hvad har Annecy at byde på?

Vi har listet, hvorfor Annecy er en fantastisk destination at rejse på campingferie til, og hvad området har at byde på.

  • Afslappende omgivelser
  • Udfordrende og sjove vandsportsaktiviteter
  • Velholdte campingpladser
  • Hyggelige byer

Populære campingpladser i Annecy

Dansk Bilferie tilbyder fine campingpladser i Annecy tæt på søen. Tag f.eks. til den fem-stjernet Camping La Ferme de la Serraz, som ligger tæt på den sydlige spids af Annecysøen. Campingpladsen tilbyder børnevenlige faciliteter med børnebassin, underholdning for de små og legeplads og derudover er der restaurant, bar og minimarked, som gør det nemt at holde ferie med små børn. Camping La Ravoire er en anden god plads, som råder over et indbydende poolområde med vandrutsjebane, indendørs swimmingpool og tæt placering ved landsbyen, Doussard. 

Utallige aktiviteter i søen og i bjergene

Dette område er fantastisk til at være aktiv i! Den grønne Annecy-sø er kendt for at være Europas reneste sø, som gør det til en sand fornøjelse at svømme rundt og lave alverdens aktiviteter. I kan f.eks. dykke, kitesurfe, sejle ud og nyde omgivelserne, give jer i kast med paragliding, ro i kajak eller stå på vandski. Til lands er der rig mulighed for at tage på nogle smukke vandreture, hvor I får panoramaudsigt fra Alperne ud over Annecy-søen. 

Frankrigs svar på Venedig

Annecy by er en stemningsfyldt by med en helt særlig charme over sig. Byen er Frankrigs svar på Venedig med sine små kanaler med vandet, der strømmer ind fra Annecy-søen. Nyd et glas vin på en fortovscafé, hvorfra I kan fornemme den hyggelige atmosfære og se byens romantiske små gader og charmerende bygninger på tæt hold. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.