Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Oplev det græske ferieparadis

Grækenland er et ørigt land med storslået historie, et charmerende folkefærd og fantastiske feriedestinationer. Hos Dansk Bilferie kan I komme afsted på en børnevenlig campingferie til ferieparadiset, Grækenland. Masser af solskin, azurblåt hav og kulinariske oplevelser er der i vente på en ferie til Grækenland.

Oplev det græske ferieparadis
Grækenland er et ørigt land med storslået historie, et charmerende folkefærd og fantastiske feriedestinationer. Hos Dansk Bilferie kan I komme afsted på en børnevenlig campingferie til ferieparadiset, Grækenland. Masser af solskin, azurblåt hav og kulinariske oplevelser er der i vente på en ferie til Grækenland. Læs mere
Mest populære rejsemål i Grækenland (2)
Korfu
Korfu er en græsk ø, som byder på frodig natur, grønne olivenlunde og billedskønne strande. Øen er beliggende på Grækenlands vestkyst og er den nordligste af de syv Ioniske Øer....
Korfu er en græsk ø, som byder på frodig natur, grønne olivenlunde og billedskønne strande....
  • Besøg Paradise Beach
  • Udforsk Korfus gamle bydel
  • Udsøgt mad og drikke
1 mulig campingplads
Se rejsemål
Halkidiki
Endnu ikke en af de mest kendte og turistede områder i Halkidiki, er Sithonia en lille perle i det Ægæiske hav. Med masser hvide sandstrande, høje bjerge, charmerende landsbyer og...
Endnu ikke en af de mest kendte og turistede områder i Halkidiki, er Sithonia en...
  • Besøg Sofronios Basilica i Nikiti
  • Tag på en cykeltur rundt på halvøen
  • Tag et dykkerkursus i Kalamitsi
1 mulig campingplads
Se rejsemål

Campingferie i Grækenland

Familieferie i Grækenland

Grækenland er et land, mange forelsker sig i, når de første gang rejser til den ørige destination. Det græske folkefærd er venlige og hjertevarme, klimaet er dejlig varmt og landets kyststrækning og mange øers billedskønne strande er børnevenlige og vil få enhver til at slappe af og nyde ferieroen. 

Grækenland er derfor det perfekte sted at rejse hen på campingferie med familien. Vil du høre mere om det græske, kan du ringe til vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343, og ønsker du blot at bestille ferien, kan det gøres direkte her på siden.

Hold campingferie på Korfu

Særligt Grækenlands mange øer er populære rejsemål blandt feriegæster. En af landets smukkeste øer er den frodige ø, Korfu, som Dansk Bilferie tilbyder velholdte og børnevenlige campingpladser på. Korfu ligger på Grækenlands vestkyst, og øens varierende kyststrækning byder på alt fra småstenstrand, til lange sandstrande og til små bugter, hvor der gemmer sig et lille areal til solbadning. 

Der er et rigt dyreliv, byliv og historiske seværdigheder, hvor blandt andet øens hovedbys gamle bydel er optaget på UNESCOS verdenskulturarvsliste.  

Græsk mad og drikke

Det græske køkken er kendt for sin simple retter med smagsfulde råvarer. I skal glæde jer til at nyde græske kalamata-oliven, grillet feta eller en delikat tzatziki med brød til. Grækerne er særlig glade for lammekød, som går eminent til tzatziki og græsk salat, som består af agurk, tomater, rødløg, olivenolie, feta og oliven. Også moussaka, brændevinen ouzo og souvlaki, som er spyd med forskellig slags kød på, er klassiske kendinger fra det græske køkken, som I ikke må snyde jer selv for på ferien.  

Rig på historie

Grækenland er et land, som er spækket med en storslået historisk fortid. Ønsker I at tilbringe en dag i Grækenlands hovedstad, må I ikke snyde jer selv for et visit forbi Akropolis, som er oldtidens religiøse centrum. Akropolis er beliggende på en kalkstensklippe højt oppe i Athen, hvor der står rester af de græske templer med udsigt over byen. Også på Korfu er der historiske seværdigheder i den gamle bydel i hovedbyen.