Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7010 4343
Gode ferieoplevelser i vente
Tyrol er det ideelle udgangspunkt for at udforske det dejlige og flotte Østrigske landskab. Hvis du kan lide cykelture, klatring, vandreture i naturen og svømning i ferskvandssøer, så er camping i Tyrol lige noget for jer. Læs mere

Camping i Tyrol

Alt om Camping Tyrol

Vælg camping i Tyrol, der har masser af historie at byde på! Her finder I både historie fra de første mennesker i Europa, som går flere tusinde år tilbage samt nyhistorie fra første verdenskrig hvor staten blev opdelt i nord og syd. Desuden byder Tyrol også på kultur og kunst og hvis I er naturmenneskesker, så tilbyder Østrig uforglemmelige landskaber og idylliske byer.  

Find og book din næste campingferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

Hvorfor tage til Tyrol?

Nedenfor har vi listet de 4 vigtigste årsager til, at I bør vælge Tyrol som jeres næste feriedestination: 

  • Overvældende natur og landskab
  • Kulturelle og historiske attraktioner
  • Ideel region for vandre- og cykelture
  • Flotte og moderne campingpladser

Populær campingplads

Camping Natterer See er en af de mest populære campingpladser i Tyrol og er beliggende direkte til smuk ferskvandssø med snedækkede bjergtoppe og fyrreskov hele vejen rundt. Campingpladsen kan blandt andet prale af sin helt egen restaurant og sin perfekte placering til at udforske det betagende landskab. Pladsen har desuden sin egen badesektion for børn, hvor de kan svømme og lege sikkert med vandrutsjebane, vandtrampolin og meget mere! 

Strand og natur i Tyrol

At være en indlandsstat betyder, at Tyrol ikke kan prale af mange naturlige strande, men kan derimod byde på et væld af ferskvandssøer, hvor familier kan nyde vandsport, som surfing, kano, kajak, sejlsport og svømning. Med cykeludlejning er det nemt at komme rundt, ellers kan det varmt anbefales at medbringe et par vandresko og udforske det fantastiske fortryllende landskab. Tyrol byder på flere hundredevis af kilometer vandrestier!

Attraktioner og seværdigheder i Tyrol

Tyrol har et hav af attraktioner at byde på! Blandt andet vil det være muligt at tage en dag til AlpenZoo, som huser over 140 forskellige dyrearter og er beliggende en kort køretur væk fra jeres campingplads. Desuden findes også Schwazer Silberbergwerk (en sølvmine), Tratzberg (500 gammelt slot), Swarovske Crystal World, Tyrols Regional Museum og Østrigs Kunst Museum. Og hvis I er energiske efter mere, så tag et smut forbi et østrigsk teater i Innsbruck og nyd "The Sound of Music" i sin oprindelige version. 

Mad, drikke og kultur

For at fuldende en luksus campingferie bliver I nødt til at prøve noget af det regionale mad og de lokale specialiteter. I Østrig finder man inspiration fra de store nabolande Tyskland, Frankrig og Italien. I Tyrol finder man blandt andet Kaiserschmarrn, som er en sød dessert blanding, der indeholder æg, flormelis og kanel. Tyroler Gröstl er den østrigske form for biksemad lavet af bacon, løg, kartofler og krydret med kommen frø, sød paprika og hakket persille. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Østrig.