Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Med smukke vinregioner
Den frodige og smukke Loire-dal er perfekt til dig, der elsker skønne landskaber, gamle slotte og middelalderlige fæstninger. Loire-dalen byder på mange vinregioner og her er virkelig mulighed for, at forkæle ganen. Tag på campingferie til Loire-dalen! Læs mere

Loire-dalen

Det smukke ved Loire-dalen

Loire-dalen ligger syd for Paris og har et fantastisk og meget smukt landskab, der giver rig mulighed for at opholde sig en masse i naturen og dens friske luft. Gennem landskabet løber envidere Frankrigs længste flod. Her er massevis af naturskønne område at campere i med mulighed for at opleve næsten 280 kilometer naturrigdom.  

Byer og seværdigheder ved Loire-dalen

Loire-dalen er kendt for sin skønhed, og byder også på en lang række imponerende slotte med velbevarede haver og middelalderlige fæstninger. Området er endda på UNESCO's verdensarvsliste med fantastiske kulturelle oplevelser. Loire-dalen er også Frankrig største vinområde med mange spændende vinregioner. Der er også mulighed for at besøge byerne Angers, Le Mans og Tours.

Camping i Loire-dalen

Loire-dalen har en lang række gode campingpladser med gode faciliteter for hele familien. Med et behageligt klima og en kombination af smuk natur og kulturelle oplevelser, er campingferie i Loire-dalen perfekt. Med en campingferie på en campingplads i Loire-dalen er der mulighed for at opleve den smukke natur og områdets spændende historie. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.