Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser på Korsika
Oplev de eventyrlige strande og bugter, det milde klima, den fremragende mad og de fantastiske vine på Korsika. Opdag hele den lange række af spændende seværdigheder og attraktioner, som øen har at byde på. Nyd det dejlige varme klima, de fine, gyldne sandstrande og slap af ved det smukke blågrønne vand og tag på opdagelse i Frankrigs fantastiske natur. Dansk Bilferie har alt til den perfekte campingferie på Korsika. Læs mere

Velkommen til Camping på Korsika

Læs mere om Korsika...

På Korsika finder I alt, hvad hjertet begærer! Smukke sandstrande, charmerende byer og mange aktiviteter for hele familien. Korsika er ensbetydende med en fantastisk ferie for alle ønsker og aldre.

Bestil camping i Frankrig online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på telefon 7010 4343.

Hvorfor tage til Korsika?

Nedenfor har vi fundet nogle af de vigtigste grunde til at vælge Korsika.

Highlights fra Korsika:
•    Eventyrlige strande
•    Et varmt og behageligt klima
•    Fremragende mad og vin
•    Enestående natur og landskab

De tre mest populære pladser på Korsika

Marina d'Erba Rossa
Marina d'Erba Rossa er en skøn plads med direkte adgang til en lækker sandstrand og en udendørs swimmingpool med udsigt over stranden. Pladsen byder på et væld af faciliteter og aktiviteter der vil holde Jer beskæftiget under hele ferien.


Sole di Sari
Sole di Sari ligger mellem havet og bjergene på kanten af Solenzara floden. Pladsen er det ideelle udgangspunkt for at udforske Cote des Nacres og dets strande, og den perfekte plads for at nyde naturen og hinanden. Nyd landskabet med det tyrkisblå vand og farvestrålende røde granit.


Village de Vacances Perla di Mare
Village de Vacances Perla di Mare er en smuk plads på Korsika, som ligger i et grønt område direkte til de smukke sandstrande i Costa Serena. Pladsen byder på mange aktiviteter for hele familien og har en pool som ligger få meter fra havet.

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.

Her er masser af oplevelser i vente

Korsika
Øen er beriget med nogle af Frankrigs flotteste sandstrande og er kendt over hele Europa for deres renhed og krystalklare vand. Så hvis I er til gyldne strande med fint sand og højt sikkerhedsniveau, så er Korsika lige noget for jer.

Sarténe
En lille landsby med en helt speciel korsikansk atmosfære, som du ikke finder nogen andre steder end her. Sartene er egentlig en munter by, men man føler alligevel en vis dunkel stemning, når man bevæger sig rundt i de små gader. Husene i Sarténe er bygget perfekt ind i de stejle skrænter og giver dermed et indtryk af at være en del af et fæstningsanlæg.

Bonifacio
Dette er navnet på en gammel fæstningsby, der troner sig over havet på toppen af en 60 m høj klippe. Udsigten fra byen er helt fantastisk, og de små gader og utallige butikker og restauranter er virkelig et besøg værd. Place César Campinchi er en by med et marked med alt, hvad hjertet begærer. Sælgerne lader dig ofte smage på de korsikanske specialiteter. Markedet afholdes altid om formiddagen (mandag undtaget).

Strande i Europas absolutte elite

Strandene  
Korsika er beriget med nogle af Frankrigs flotteste sandstrande og er kendt over hele Europa for deres renhed og krystalklare vand. Så hvis i er til gyldne strande med fint sand og højt sikkerhedsniveau så er Korsika lige noget for jer.

Mad, drikke og kultur  
Korsika er en meget frugtbar ø, hvilken gør den lokale mad til et fantastisk møde mellem det franske og italienske køkken. Mange af retterne på Korsika tilberedes med kastanjer, som er en af øens mest ikoniske fødevarer. Canistrelli er en lokal kage, der kommer i alverdens smagsvarianter. Der bliver brygget flere lokale øl og vine, og endda lokalt produceret cola.