Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser i Umbrien
Umbrien er en af de mindre regioner i Italien, har ingen større byer og har en samlet befolkning på mindre end en million, men hvad der mangler i størrelse, kompenseres for i skønheden i sit landskab. Læs mere

Camping i Umbrien

Læs mere om Umbrien her...

Umbrien byder på en lang række små, fascinerende byer, og det er den eneste region, der hverken har en kyststrækning eller en fælles grænse med andre lande, dog omfatter regionen Trasimenosøen og krydses af floden Tiberen. 

Umbrien er værdsat for sine landskaber, traditioner, historie, kunstneriske arv, kultur, smukke bjerge, vinslotte, imponerende klostre og katedraler. Leder I efter skønne naturoplevelser kombineret med imponerende, historiske monumenter, kan Umbrien byde på alt, hvad hjertet begærer.

Bestil camping i Umbrien online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tips og råd om den perfekte familieferie i Italien.

Hvorfor camping i Umbrien?

Hvad er det lige præcis, som gør, at camping i Umbrien er så eftertragtet blandt danskerne? Nedenunder har vi fundet fire grunde for hvorfor, I bør vælge Umbrien.

  • Det skønneste landskab
  • Fascinerende små byer
  • En region af historie
  • Kunstnerisk kultur

En grøn region med skønne campingpladser

Camping Il Collaccio er især velegnet for familier og par. Grunden er de mange aktiviteter, udflugtsmulighederne, de idylliske og romantiske omgivelser, det skønne poolområde og ikke mindst restaurationsmulighederne samt de lækre, lokale råvarer.

Camping Pian di Boccio er omgivet af smuk natur og byder på hele tre pools. Området er perfekt til aktiv ferie med både cykling, vandreture, kanosejlads, rafting og mulighed for at opleve det smukke vandfald.

Fine byer og udsøgt italiensk gastronomi

Byer i Umbrien
Besøg skønne idylliske byer som Norcia, Gubbio, Spoleto, Todi og Città di Castello, samt mange andre charmerende og autentiske byer.

Mad, drikke og kultur 
Som bekendt er Italien kendt for deres udsøgte mad, såsom pasta, pizza, risotto og is. Desuden bydes der også parmesan, mozzarella og gorgonzola, som de benytter i deres fantastiske madretter, der involverer ost. Italien er selvfølgelig også kendt for nogle af verdens bedste vine, deriblandt Amarone og Barolo fra Norditalien, Brunello og Chianti fra Toscana, Frascati fra Lazio og Marsala fra Sicilien.

Check også vores andre skønne rejsemål i Italien