Kan vi hjælpe?
7010 4343

I det nordøstlige hjørne af Spanien ligger Costa Bravas 214 km lange kyst med Pyrenæerne i baggrunden. Costa Brava byder på unikke snorkel- og dykkermuligheder, gyldent sand, klipper, spændende middelalderlandsbyer og den catalanske kultur og historie. Tag på camping i Costa Brava og nyd det azurblå Middelhav, den lækre spanske mad og vin, samt Spaniens smukke natur.

I det nordøstlige hjørne af Spanien ligger Costa Bravas 214 km lange kyst med Pyrenæerne i baggrunden. Costa Brava byder på unikke snorkel- og dykkermuligheder, gyldent sand, klipper, spændende middelalderlandsbyer og den catalanske kultur og historie. Tag på camping i Costa Brava og nyd det azurblå Middelhav, den lækre spanske mad og vin, samt Spaniens smukke natur.

Læs mere om Costa Brava her...

Vi kender Costa Brava!
Costa Bravas kysten er et tag-selv-bord af kilometerlange, brede sandstrande og små, ugenerte klippebugter. Middelhavet er smukt, men har trods alt sine begrænsninger. I Water World, derimod, kan I få et adrenalinkick på kamikaze-rutsjebaner. 

Bestil campingferie i Costa Brava online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 allerede i dag.

Hvorfor camping på Costa Brava?

Costa Brava er et yndet feriemål og man forstår hurtigt hvorfor.

Highlights fra Costa Brava: 
  • Kombinér storbyferie og camping med et besøg i Barcelona
  • Garanti for masser af sol
  • Kilometerlange strande med det fine sand og smukke hav
  • Lækker mad og fantastiske vine

Fremragende sandstrande og masser af vandsjov

Strandene i Costa Brava
Tager I med Dansk Bilferie på camping i Spanien, er I garanteret lækre børnevenlige sandstrande ved det skønne middelhav. I Costa Brava finder I 200 km strande med fint gyldent sand og klipper med krystalklart vand. Costa Brava byder på lange strande med klitter af det fineste sand.

Vandaktiviteter i Costa Brava
Med de mere end 200 km. lækre børnevenlige sandstrande med gyldent sand og klipper med krystalklart vand, tilbyder Costa Brava vandsportsaktiviteter. Costa Brava byder blandt andet på unikke snorkel- og dykkermuligheder, spændende middelalder landsbyer og den catalanske kultur og historie.

De bedste campingpladser i Costa Brava

El Delfin Verde
Med direkte adgang til den store sandstrand over for Medes øerne er El Delfin Verde et sandt tropeparadis. Pladsen byder på et utal af aktiviteter for børn og aktive sjæle. Området byder på skønne byer med mange oplevelser som bl.a. spændende shopping, 1700-tals borge og tyrefægtning.

Castell Montgri
Castell Montgri pladsen har et dejligt pool område, ligger 1,5 km fra stranden og byder på et væld af aktiviteter for hele familien. Pladsen rummer et poolkompleks placeret på toppen af en bakke, hvorfra der er en helt fantastisk udsigt. Der er mulighed for at benytte sig af gratisbussen ind til den fornøjelige by Estartit. 

Cala Gogo
Cala Gogo er en stor og luksuriøs plads, der byder på herlige poolkomplekser, en privat strandlagune ved det krystalklare ocean samt et væld af aktiviteter. Der er rig mulighed for udflugter og at udforske naturen i området. Kun en kilometer fra pladsen ligger feriebyen Playa De Aro, hvor caféer, barer og diskoteker præger nattelivet.

Byerne i Costa Brava

Playa De Aro
Playa De Aro bliver betegnet som en eksklusiv ferieby med mange aktiviteter og liv døgnet rundt. Byen emmer af den rigtige sydlandske stemning og byder på mange gode restauranter, cafeer og butikker.

Torella de Montgri
Længere inde i landet finder I byen Torella de Montgri, som er en hyggelig ferieby. Byen byder på et bredt udvalg af lokale specialiteter, hyggelige restauranter og skønne omgivelser.

Girona
I krydset mellem fire floder ligger ”De 4 floders by”, Gírona, som er Cataloniens provinshovedstad. Byen fra det 1. århundrede f.Kr. emmer af historie og I kan finde spor efter stedets romerske, jødiske og mauriske forfædre. Byens største seværdigheder er katedralen og benediktinerklosteret, Sant Pere de Galligants.

Costa Brava er meget mere end badeferie

Barcelona og Madrid
Kombiner camping I Costa Brava med et besøg i nogle af Europas mest fascinerende storbyer, Barcelona eller Madrid, og oplev Gaudís enestående arkitektur. Foruden hundredvis af caféer, barer og forretninger, byder Barcelona også på det enestående Picasso museum, La Sagrada Familia kirken og Gaudí-bygningerne. Se Dalí’s verdensberømte værker på museet Teatro-Museo Dalí. Salvador Dalí er kendt for at være et geni indenfor surrealismen, og på dette museum kan man bruge flere timer i en anden verden. 

Pals
Pals er en lille historisk by, som også omfatter landsbyerne Els Masos og Sa Punta, hvor der tilsammen bor omkring 2.000 mennesker. Byens middelalderlige atmosfære alene er værd at opleve, desuden er sandstranden her vidunderlig og strækker sig ca. 10 km langs kysten.

Estartit, som oprindeligt er en gammel fiskerhavn, er en by med flere hyggelige fiskerestauranter med en venlig og afslappet atmosfære. I havnen er der bl.a. en bar som har været åben hver eneste dag de sidste 70 år. Tæt på Estartit finder I Marineland, som er et vandland med bl.a. vandrutsjebaner, store pools og delfinoptræden.
Estartit

De spanske specialiteter og skønt vejr

Mad, drikke og kultur
Costa Brava byder på lækker mad som serrano skinke, chorizo pølse, tapas og Spaniens nationalret Paella, som er ris med diverse skaldyr og fisk. Vin er meget populært i Spanien og udbuddet er stort. Glem ikke at prøve den populære og forfriskende Sangria, som er en slags rødvin med en masse frugter - mums!

Vejr og klima 
Klimaet i Costa Brava er mildt, og om sommeren ligger temperaturerne typisk omkring 21-28 grader. Om vinteren er der ca. 6-10 grader.