Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser i Costa Brava
I det nordøstlige hjørne af Spanien ligger Costa Bravas 214 km lange kyst med Pyrenæerne i baggrunden. Costa Brava byder på unikke snorkel- og dykkermuligheder, gyldent sand, klipper, spændende middelalderlandsbyer og den catalanske kultur og historie. Læs mere

Camping i Costa Brava

Læs mere om Costa Brava her...

Tag på camping til Costa Brava, og nyd det azurblå Middelhav, den lækre spanske mad og vin, samt Spaniens smukke natur. Costa Bravas kysten er et tag-selv-bord af kilometerlange, brede sandstrande og små, ugenerte klippebugter. Middelhavet er smukt, men har trods alt sine begrænsninger. I Water World, derimod, kan I få et adrenalinkick på kamikaze-rutsjebaner.

Bestil campingferien til Costa Brava direkte her på danskbilferie.dk eller kontakt vores kompetente ferierådgivere på tlf. 7010 4343 allerede i dag.

Hvorfor camping på Costa Brava?

Costa Brava er et yndet feriemål, og man forstår hurtigt hvorfor:

  • Kombinér storbyferie og camping med et besøg i Barcelona
  • Garanti for masser af sol
  • Kilometerlange strande med det fine sand og smukke hav
  • Lækker mad og fantastiske vine

Check også vores andre skønne rejsemål i Spanien.

Fremragende sandstrande og masser af vandsjov

Tager I med Dansk Bilferie på camping i Spanien, er I garanteret lækre børnevenlige sandstrande ved det skønne middelhav. I Costa Brava finder I 200 kilometer strande med fint gyldent sand og klipper med krystalklart vand. 

Costa Brava byder på lange strande med klitter af det fineste sand, hvor der tilmed findes forskellige sjove vandsportsaktiviteter til glæde for store og små. Det kan blandt andet være en stor oplevelse at tage på snorkel- eller dykkerture på Costa Bravas kyst.

De bedste campingpladser i Costa Brava

Costa Brava er et populært rejsemål at drage på campingferie til blandt danske børnefamilier. Vi har derfor samlet vores tre mest populære campingpladser på Costa Brava-kysten nedenfor. 

  • Camping Castell Montgri er en smuk plads, som ligger i skønne omgivelser. Pladsen har et dejligt poolområde, ligger 1,5 km fra stranden og byder på et væld af aktiviteter for hele familien. Campingpladsen rummer et poolkompleks placeret på toppen af en bakke, hvorfra der er en helt fantastisk udsigt. Der er mulighed for at benytte sig af gratisbussen ind til den fornøjelige by Estartit.
  • Camping Cala Gogo er en stor og luksuriøs cammpingplads, der byder på herlige poolkomplekser, en privat strandlagune ved det krystalklare ocean samt et væld af aktiviteter. Der er rig mulighed for udflugter og at udforske naturen i området. Kun en kilometer fra pladsen ligger feriebyen Playa De Aro, hvor caféer, barer og diskoteker præger nattelivet.

Byerne i Costa Brava

På campingferien til Costa Brava er der flere spændende byer at besøge. I kan f.eks. opleve Playa De Aro, som bliver betegnet som en eksklusiv ferieby med mange aktiviteter og liv døgnet rundt. Byen emmer af den rigtige sydlandske stemning og byder på mange gode restauranter, cafeer og butikker. 

Længere inde i landet finder I byen Torella de Montgri, som er en hyggelig ferieby, som byder på et bredt udvalg af lokale specialiteter, hyggelige restauranter og skønne omgivelser. 

I krydset mellem fire floder ligger ”De 4 floders by”, Gírona, som er Cataloniens provinshovedstad. Byen fra det 1. århundrede f.Kr. emmer af historie, og I kan finde spor efter stedets romerske, jødiske og mauriske forfædre. Byens største seværdigheder er katedralen og benediktinerklosteret, Sant Pere de Galligants.

Få snerten af storbyferie på camping

Kombinér camping i Costa Brava med et besøg i en af Europas mest fascinerende storbyer, Barcelona, og oplev Gaudís enestående arkitektur. Foruden hundredvis af caféer, barer og forretninger, byder Barcelona også på det enestående Picasso museum, La Sagrada Familia kirken og Gaudí-bygningerne. Se Dalí’s verdensberømte værker på museet Teatro-Museo Dalí. Salvador Dalí er kendt for at være et geni indenfor surrealismen, og på dette museum kan man bruge flere timer i en anden verden.

Mindre historiske byer på Costa Brava

Camping på Costa Brava indbefatter besøg i små, charmerende byer, hvis I lyster. Pals er en lille historisk by, som også omfatter landsbyerne Els Masos og Sa Punta, hvor der tilsammen bor omkring 2.000 mennesker. Byens middelalderlige atmosfære alene er værd at opleve, desuden er sandstranden her vidunderlig og strækker sig ca. 10 km langs kysten.

Estartit, som oprindeligt er en gammel fiskerhavn, er en by med flere hyggelige fiskerestauranter med en venlig og afslappet atmosfære. I havnen er der bl.a. en bar som har været åben hver eneste dag de sidste 70 år. Tæt på Estartit finder I Marineland, som er et vandland med bl.a. vandrutsjebaner, store pools og delfinoptræden.

De spanske specialiteter og skønt vejr

Costa Brava byder på lækker mad som serrano skinke, chorizo pølse, tapas og Spaniens nationalret Paella, som er ris med diverse skaldyr og fisk. Vin er meget populært i Spanien, og udbuddet er ligeledes stort. 

Glem ikke at prøve den populære og forfriskende Sangria, som er en slags rødvin med en masse frugter - mums! Til det lækre mad og drikke kan I glæde jer over det varme vejr i Spanien. Klimaet i Costa Brava er mildt, og om sommeren ligger temperaturerne typisk omkring 21-28 grader, hvor der om vinteren er ca. 6-10 grader.