Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser på Den Hollandske Kyst
Tag på camping ved den hollandske kyst og nyd stilheden ude i naturen eller oplev nogle af Europas mest fascinerende storbyer. I Amsterdam møder I et fantastisk levende virvar af mennesker blandet med et utal af forskellige kulturer. Camping ved den hollandske kyst garanterer en alsidig ferie med oplevelser og aktiviteter for hele familien i smukke, frodige omgivelser. Oplev også de endeløse tulipanmarker i et virvar af de mest fantastiske farver, du kan forestille dig! Læs mere

Camping på Den Hollandske Kyst

Læs mere om Den Hollandske Kyst her...

Vi kender Den Hollandske Kyst!
Holland er et spændende ferieland, hvor I kan nyde stilheden ude i naturen eller opleve nogle af Europas mest fascinerende storbyer. Amsterdam er et fantastisk levende virvar af mennesker blandet med forskellige kulturer og masser af seværdigheder. 

Find og book din næste ferie på Den Hollandske Kyst online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping på Den Hollandske Kyst. 

Hvorfor camping i Holland?

Dansk Bilferie har den bedste kombination af strand, pool, faciliteter og aktiviteter til den perfekte campingferie ved Den Hollandske Kyst.

Highlights fra Den Hollandske Kyst:
•    Nyd stilheden ude i naturen
•    Besøg en af Europas mest fascinerende storbyer
•    Nydelige omgivelser
•    Aktiviteter for hele familien

De mest populære pladser på Den Hollandske Kyst

Camping Duinrell byder på masser af fornøjelser og eventyr i skønne frodige omgivelser. Duinrell er et sandt paradis for børn med et kæmpe vandland og mange forskellige eventyrsforlystelser og legepladser. Her er der også mulighed for at dyrke forskellige former for sport og leje cykler så du rigtigt kan nyde den skønne natur.

Camping Koningshof tilbyder luksuscamping med aktiviteter for alle. Campingpladsen ligger i smukke grønne omgivelser med god fred og ro. Der er desuden en lang række gode sportsmuligheder for enhver.

Check også vores andre skønne rejsemål i Holland.

Besøg Amsterdam og smag lokale specialiteter

Camping og storbyferie!
Kombiner ferien med et besøg i den pulserende storby Amsterdam. I hovedstaden møder I et fantastisk levende virvar af mennesker blandet med utallige forskellige kulturer. Oplev den unikke kanalby med smukke kanalhuse, skatte fra guldalderen og kunst af Rembrandt og Van Gogh. Amsterdam er skør og alsidig og aldrig et kedeligt rejsemål!

Mad og vejr ved Den Hollandske Kyst
Holland er bl.a. kendt for sine gode oste og berømte øl, som fx Heineken. Tager man ind til storbyen Amsterdam må man prøve appelgebak met slagroom (æbletærte med flødeskum).

Skal I ud og opleve noget?

Aktiviteter og forlystelsesparker
Langs hele den hollandske kyst er der gode muligheder for at benytte de skønne gåruter og cykelstier, museer og barer. Besøger man Amsterdam er det oplagt at tage en tur til Amsterdams Zoo, kombineret med en kanalrundfart. Sejlturen er smuk og afslappende og går den direkte vej så I hurtigt ankommer til zoo. På hjemvejen kan man vælge en længere kanalrundfart, hvor man får set store dele af Amsterdam.  Duinrell forlystelsespark, som er en del af Camping Diunrell er en af de største forlystelsesparker i Holland. Parken byder på et kæmpe vandland og mange andre forlystelser. Parken ligger i et smukt naturreservat omgivet af træer og buske.