Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser i Bretagne
I Bretagne støder man på en spændende og rå natur med vilde, forrevne klipper langs kysterne, det enestående tidevandsfænomen og mystiske fortidsminder. Området byder på et væld af spændende aktiviteter og faciliteter, god mad og vin, børnevenlighed, kulturelle oplevelser, samt et fantastisk smukt landskab. Besøg franske byer og tag på opdagelse i Frankrigs fantastiske natur. Læs mere

Camping i Bretagne

Læs mere om camping i Bretagne her

Den yderste del af Bretagne går under navnet ”Verdens Ende”. Langs milde badestrande og ved foden af forhistoriske mindesmærker og vilde klippekyster lever du i takt med tidevandet, de keltiske legender og det personlige bretonske sprog.

Find og book din næste campingferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

Hvorfor camping i Bretagne?

Dansk Bilferie har den bedste kombination af strand, pool og de bedste faciliteter og aktiviteter til den perfekte campingferie i Bretagne.

Highlights fra Bretagne:
•    Betagende natur og fortryllende landskab
•    Spændende og sjove aktiviteter
•    Fantastisk mad og vin
•    Idylliske byer

De tre mest populære pladser i Bretagne

Domaine des Ormes er en plads, der oser af elegance og god atmosfære, placeret i et fantastisk område med enestående skove og søer. Pladsen byder på et tropisk poolområde med vandrutsjebaner og vandfald. Derudover tilbydes der et væld af faciliteter og aktiviteter for hele familien.


I kan også tage til La Grande Métairie, som er en betagende smuk plads beliggende midt i et frodigt landskab. Børnene vil elske det herlige poolområde med rutsjebaner og pladsens minifarm. Pladsen byder med sin smukke omkringliggende natur på et væld af aktiviteter for hele familien.


En anden skøn plads er Camping Le Vieux Moulin, som er en mindre familieplads beliggende på kysten af Bretagne, og byder på en stor swimmingpool. Her bor man i et smukt landskab med maleriske byer og små hyggelige fiskebyer. Området og pladsen byder på aktiviteter for hele familien.

Dejlige rolige strande i Bretagne

På Bretagnes strande vil du have mulighed for at slappe af i rolige og fredelige omgivelser, og/eller nyde de mange sjove sportsaktiviteter. Strandene er generelt bestående af små bugter og lange strækninger af fint sand eller småsten. Strandene er steder, hvor du vil kunne nyde en reel følelse af frihed og åbenhed for alle. Fra øst til vest strækker Bretagne sig over 2800 km kystlinje fra Den Engelske Kanal til Atlanterhavet og tilbyder en bred vifte af dejlige strande. Lige gyldig hvor i Bretagne du befinder dig, om det er direkte på stranden eller centrum af Bretagne, så er du aldrig langt væk, når du får en uimodståelig trang til at dyppe fødderne i vandet. Det er skønheden ved en halvø. På stranden er der noget for alle, selv hvis du ikke kan svømme! I Bretagne vil alle få noget ud af deres dag, uanset om det er en dag, der indebærer badetøj og solcreme eller sport og leg.

Populære strande i Bretagne
Grands Sables, ved Groi - Anse du Verger, ved Saint Coulomb - Langoz stranden, ved Loctudy - Grève des Cures, på Trégastel - Blancs Sablons, på Le Conquet - Mine d'or, på Pénestin - Pen Bron, på La Turballe... Der er mange kandidater til titlen som bedste strand i Bretagne.

Tre inspirerende byer i Bretagne

Caen
Caen var engang Vilhelm Erobrerens by. Her byggede han sit slot, og den pragtfuldt udsmykkede St. Pierre-kirke stammer fra hans tid. Kirken har et berømt klokketårn der er det højeste i Normandiet. Caen har endvidere sit eget krigsmuseum – Caen Memorial.

Rennes
Rennes regnes for at være Bretagnes hovedstad. Byen brændte ned i 1720 og blev genopbygget med et retvinklet gadeplan, og minder derfor ikke om nogen andre byer i Bretagne. Tag en gåtur på Place de Lices og se de usædvanlige huse og besøg Palais de Justice, som blev brugt som Bretagnes parlament i det 17. århundrede.


Brest
Brest er en af de større byer i Bretagne med ca. 148.000 indbyggere. Byen blev næsten udslettet under 2. Verdenskrig, men er i dag en af Frankrigs betydeligste flådehavne og en meget moderne by. Byen er et godt udgangspunkt for udflugter til de mange øer som Plougastel-halvøen, Ile d´Ouessant og Le Fret. Øerne er usædvanligt smukke og helt sikkert et besøg værd.

Fransk gastronomi er en sikker vinder

Den franske mad er meget alsidig, men ved kysten er det især fisk der præger menukortet. Bretagne har bl.a. især gode østers.  I Frankrig drikker man selvfølgelig vin til alt, og det er oplagt at besøge en af de mange vingårde i området. Frankrig er virkelig et paradis for mad- og vinelskere.

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.