Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser i Aveyron
Aveyron er et område i det centrale Frankrig, der byder på store skove, åbne landskaber, kratersøer og vulkaner. Nyd den barske natur, de smukke steder og de historiske og kulturelle seværdigheder. Besøg franske byer og slotte, og tag på opdagelse i Frankrigs fantastiske natur. Læs mere

Camping i Aveyron

Læs mere om Aveyron her...

Aveyron er et eventyrligt område gemt i det sydlige Frankrig og er ikke overrendt af turister - selv i højsæsonen. Søger du en rolig og afslappende ferie, er Aveyron i Frankrig skabt til jer. Aveyron er perfekt for familier med mindre børn og teenagere.

Bestil camping i Frankrig online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på telefon 7010 4343.

Hvorfor camping i Aveyron?

Aveyron er en mindre turistet reigon med samme muligheder som mange af de mere populære destinationer. Her er yderligere fire gode grunde til at tage hertil.

Hightlights fra Aveyron: 
•    Smuk natur
•    Historiske og kulturelle seværdigheder
•    Fortryllende byer og slotte
•    Betagende omgivelser

To suveræne pladser for hele familien

Camping Le Pré Lombard er beliggende mellem bjergene Ariège og floden i smuk og uberørt natur. Området er oplagt til vandreture. Nyd ferien i det dejlige poolområde og tag på shopping i Andorra, der er perfekt til formålet. Pladsen byder endvidere på en lang række aktiviteter som bordtennis, billard, fodbold og basketball.

Les Tours er en anden skøn plads beliggende lige ved søen Lac de la Selves. Området omkring pladsen er oplagt til at udforske på cykel og søen er perfekt til vandski. Søen er perfekt til badning og andre vandsportsaktiviteter. Pladsen byder endvidere på en pool, badminton, tennis, volleyball og meget mere.

Hyggelige byer med masser af kultur

Besøg den fortryllende by Espalion, som er rig på kulturarv med sin røde sandstensbro fra 13. århundrede og renæssanceslot. I Aveyon er hovedbyen Rodez, som har en god atmosfære og er fantastisk hyggelig. Oplev den smukke bys historie, du finder bl.a. en smuk gotisk katedral bygget mellem det 13. og 16. århundrede. Et besøg værd er også museet Fenaille. Najac er en landsby beliggende på en stenet bjergryg. Byen har kun en gade! I landsbyen er der også en kongeborg som blev bygget i det 13. århundrede, borgen har hemmelige gange og er desuden den højeste borg i Frankrig.

Attraktioner og mad og drikke i Aveyron

Forlystelsesparken Vulcanias tema er de askesprøjtende vulkanske naturfænomener. De besøgende lærer om Jordens tilblivelse og dens kræfter. Man kan komme på 3D- og 4D-rejser til Jorden indre eller tilbage til fortiden og fremtiden for at se tidligere og mulige kommende vulkanudbrud. Parken har også et særligt laboratorium hvor man kan hjælpe forskerne med metoder til at forhindre vulkanudbrud fremover.

Den franske mad er meget alsidig, men af franske klassikere er Bouillabaisse, Cassoulet og fiskesuppe især værd at nævne. Aveyron er også hjem for Roquefortost. I Frankrig drikker man selvfølgelig vin til alt og det er oplagt at besøge en af de mange vingårde i området. Frankrig er virkelig et paradis for mad- og vinelskere.

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.