Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Camping i spændende regioner
Tag på campingferie i det nordøstlige Frankrig, hvor I får dejlige omgivelser at udforske. Nordøst Frankrig udgør 5 af landets i alt 13 regioner, der er præget af et bakket landskab, skove og søer. Perfekt til Camping! Læs mere

Camping i Nordøst Frankrig

Til Nordøst Frankrig på Camping

De nordøstlige campingpladser er flotte og ligger ikke langt nede i Frankrig, så I behøver ikke køre så langt for at komme på ferie sydpå. Derudover tilbyder stort set alle campingpladserne mulighed for at bade ved enten badesø eller pool og et væld af sjove familieaktiviteter. 

Glæd jer til en skøn campingferie med:

  • Camping med god beliggenhed
  • Kontrastfyldte og alsidige oplevelser
  • Vinruten, storbyer og skøn natur
  • Aktive regioner med plads til afslapning

Franske regioner i Nordøst

Naturen i det nordøstlige Frankrig er præget af et bakket landskab, hvor byerne ligger i dale, og skovene spreder sig langs bakkesiderne og over bakketoppene. Mod nord finder I Nord-Pas-de-Calais et Picardie og Ile-de-France, hvor I finder storbyen Paris, mens I mod øst finder Alsace, Champagne-Ardenne et Lorraine og Bourgogne et Franche-Comté, hvor I kan besøge Strasbourg, Lille eller Dijon. Alle regionerne er kendt for deres vinproduktion, og I kan da også begive jer ud på den populære vinrute.

Campingpladser til familien

Campingpladserne i det nordøstlige Frankrig er familievenlige og har mange gode faciliteter til børnene. De fleste campingpladser har bademuligheder samt flotte og rumlige mobilhomes, som sikrer familien en god og tryg base på campingstedet. Derudover ligger campingpladserne meget indbydende i området, der både har fantastisk natur og mange spændende byer, som I kan besøge. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.

På oplevelse i vinmarkerne

En ferie i Nordøst Frankrig består af kontrastfyldte oplevelser. På den ene side kan I nyde naturen og tage på en aktiv ferie med mange skønne udsigter og naturfænomener. På den anden side er der et væld af kulturelle seværdigheder, hvor særligt vinruten er populær og samtidig en oplevelse for hele familien, hvor de voksne kan smage på lokale vine. Herudover er der mange middelalderbyer, hvor I kan se spændende slotte og borge, hvor børnene kan løbe og lege.