Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Sol og sommer i Andalusien
Kør til Andalusien og nyd hvide sandstrande, smukt bagland og en dejlig feriestemning. Spaniens sydligste region byder på spændende byer at besøge og masser kultur at dykke ned i. Bliv forført af flamencodansens mekka, Sevilla. Læs mere

Velkommen til Andalusien!

Camping i Andalusien

Hos Dansk Bilferie har vi et bredt udvalg af campingpladser i Andalusien. Alt fra campingpladser med masser aktiviteter dagen lang til campingpladser hvor I selv kan bestemme hvad dagen skal byde på. Har I spørgsmål eller brug for hjælp til at bestille, kan I ringe på telefon 7010 4343, hvor vores dygtige rejseeksperter kan hjælpe. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Spanien.

Spændende byer i Andalusien

Andalusiens mest kendte by er byen Sevilla. Ud over byens historiske paladser og kirker, er der masser spændende kultur og kunst at udforske. I byen er der også masser spisemuligheder, hvor lækre, traditionelle måltider kan nydes. En af byens vigtigste kulturskatte er Flamencodansen og det er helt sikkert en oplevelse værd at besøge et af byens mange tablaos og se et flamencoshow. I kan også besøge de karakteristiske hvide landsbyer i Andalusien hvor hvidvaskede huse med hyggelige gårdhaver og terrasser ligger tæt i byernes smalle og snoede gader. 

Til strandløverne...

Andalusiens lange kyststrækning byder på masser dejlige sandstrande. Især kysten Costa del Sol er meget populær blandt danske turister. Pak solcreme og badebolden inden hele familien drager til stranden i ferien. Mange af kysterne har brede sandstrande så I kan både bygge sandslotte, dyppe fødderne i vandkanten eller plaske vildt rundt i det dybere vand. De fleste strande har hyggelige strandboder hvor I kan købe mad og drikke, når I ligger på stranden. 

Rig kultur

Når I besøger Andalusien, vil I hurtigt mærke at regionen har en rig kultur og identificerer sig meget med områdets kultur. Besøger I byer som Baeza og Úbeda kan I lære en masse om de interessante renæssancebyggerier og om tiden omkring renæssancen. Både Sevilla, Granada og Còrdoba byder på fantastiske sport fra den mauriske regeringstid og de kendte spanske stereotyper: tapas og flamencodans. 

Besøg Gibraltar

Et par timers kørsel fra Malaga ligger den engelske halvø, Gibraltar. Her venter den over 400 meter høje klippe som fra toppen både har kig til Nordafrika og Europa. På halvøen kan I også opleve de kendte Gibraltaraber, drikke øl på en engelsk pub eller besøge den kendte drypstenshule St. Michaels Grotte. Når I holder ferie i Andalusien er en heldagsudflugt til Gibraltar en rigtig god mulighed for at opleve den lille engelske koloni hvor I kan shoppe, opleve spændende natur og nyde en fantastisk udsigt. 

Mad og drikke

Den rige kultur i Andalusien sikrer jer, at der er masser muligheder for at smage traditionelle, spanske retter og måltider. Smag blandt andet de mange små retter tapas, eller den klassiske, spanske paella med blandt andet fisk og skaldyr. Det spanske køkken har et bredt udvalg af lækre måltider, så der er med sikkerhed noget, til en hver smag. Til måltiderne kan I nyde lokale vine og kolde drikkevarer og I kan ikke undgå at blive tilbudt den spanske, afkølede drik, sangria.