Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser på Sardinien
Sardinien er med sin helt unikke middelhavsskønhed først og fremmest elsket for sine vandsportsaktiviteter. Kystområder har tendens til at blive fyldt med liv, især i de varmeste måneder. Det indre Sardinien, lidt væk fra turismen, er også værdsat. Læs mere

Camping på Sardinien

Nyd en campingferie på Sardinien

Sardinien er Middelhavets næststørste ø og byder på bølgende marker, olivenlunde og lange skønne strande. Sardinien er italiensk, beliggende syd for den franske ø, Korsika, og har alt, hvad hjertet kan begære. Forestil jer en varm og indbydende Middelhavsø, der både byder på camping og badeferie med lækre sandstrande og turkisblåt vand, et mildt klima, hyggelige havnebyer og et udsøgt italiensk køkken. Absolut det bedste sted for en badeferie med gode dykkermuligheder i smukke omgivelser under vand.

Bestil campingferie til Sardinien online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på telefon 7010 4343 for tips og råd om den perfekte familieferie i Italien.

Hvorfor camping på Sardinien?

Tag hele familien med på en fantastisk campingferie til Sardinien. Dansk Bilferie tilbyder et stort udvalg af campingpladser, som alle vil få jer til at føle jer hjemme. Uanset hvilken måde i vælger at tage på campingferie til Sardinien på, er I garanteret en fantastisk ferie.

Flyv direkte fra Billund til Alghero med RyanAir eller med Norwegian fra København til Olbia. I har også mulighed for at køre selv på campingferie til Sardinien. 

Hvad er det lige præcis, som gør, at camping på Sardinien er så eftertragtet blandt danskerne? Vi tror, at grunden til det er så populært, bunder ud i en perfekt blanding af:

  • Adskillige aktivitetsmuligheder
  • Charmerende byer
  • Spændende historie
  • Livligt kystområde
  • Campingpladser direkte til strand

Skønne campingpladser i smukke omgivelser

Camping 4 Mori er en fantastisk campingplads, der ligger i smukke omgivelser, som er perfekte til afslapning. Med udsigt til lange, smukke sandstrande og krystalklart hav kan man ikke andet end at nyde sit ophold her. Derudover er der et væld af faciliteter, samt et stort, grønt område dedikeret til aktiviteter. 

Camping Baia Blu La Tortuga er et firestjernet ferieparadis, der byder på al den komfort, der udgør fundamentet for en vidunderlig ferie. Beliggende kun 200 meter fra den smukke, hvide sandstrand og det krystalklare hav, og med underholdning for alle aldre er det nemt at se, hvorfor Baia Blu La Tortuga er så eftertragtet.

Camping L'Ultima Spiaggia ligger blot et stenkast fra stranden, og det er den ultimative destination for børnefamilien. Her kan I slappe helt af i fantastiske omgivelser og dase ved en af de fire swimmingpools dagen lang. På campingpladsen bliver der dagligt arrangeret underholdning for enhver alder såsom fodboldtennis, fitbox, beachvolley, snorkling og vandgymnastik.

Attraktioner på campingferie på Sardinien

Besøg hovedstaden Cagliari 
Sardinien byder på diverse attraktioner som fx hovedstaden Cagliari, der er en travl havneby på den sydlige del af Sardinien. Her bør I helt sikkert nyde den atmosfærefyldte by og middelalderdelen, Castello, der er komplet med bymure, udkigtstårne og snævre gader. En campingferie på Sardinien byder på god mad, og I finder som regel en god lokal restaurant med fantastisk havudsigt. Slap af med et glas køligt hvidvin sammen med en saftig hummer og nyd solnedgangen - mere afslappet kan det næsten ikke blive!
Cagliari er en gammel by med en lang historie, som har ligget under herredømme fra mange forskellige civilisationer. Byen har eksisteret i omkring 5.000 år og rummer flere monumenter såsom en stor Carthaginian begravelsesplads, et romersk amfiteater, en byzantinsk basilika, to Pisan-tårne og en stærk befæstning, der gjorde byen til kernen i den spanske magt i det vestlige Middelhav.

Sassari byder på kunst
Siden sin oprindelse i begyndelsen af det 12. århundrede har Sassari været styret af Giudicato af Torres, Pisanerne, Aragoneserne og spanierne, som alle har bidraget til Sassaris historiske og kunstneriske arv. Sassari er en by rig på kunst, kultur og historie, og er kendt for sine smukke paladser, Fountain af Rosello og dens elegante neoklassiske arkitektur, såsom Piazza d'Italia og Teatro Civico.

Oplev byen Alghero
På den nordvestlige del af Sardinien finder I Alghero, som er en af de større byer på Sardinien. Alghero er absolut et besøg værd på en campingferie til Sardinien, hvor det vrimler med caféer, barer og restauranter. En aftentur langs havnen med kig på det store lystyachter er et must. Når I er på campingferie på Sardinien er Costa Smeralda også et besøg værd. Costa Smeralda er måske bedre kendt som smaragdkysten, og det er her jetsettet og de rige holder til, og det er derfor et godt sted at spotte yachter i millionklassen.

Lækker mad og masser af sol

Mad, drikke og kultur 
Italien kendt for sin udsøgte mad, såsom pasta, pizza, risotto og is. Desuden har Italien også parmesan, mozzarella og gorgonzola, som de benytter i deres fantastiske retter. Derudover er Italien selvfølgelig også kendt for nogle af verdens bedste vine, deriblandt Amarone og Barolo fra Norditalien, Brunello og Chianti fra Toscana, Frascati fra Lazio og Marsala fra Sicilien.

Vejr og klima 
På Sardinien befinder gennemsnitstemperaturen sig på på et sted mellem 24-30 grader i sommermånederne juni-august.

Check også vores andre skønne rejsemål i Italien.

Mere om campingferie på Sardinien

Sardinien er perfekt til campingferie for familien med børn, og Dansk Bilferie tilbyder nogle af de bedste campingpladser, som alle er enten 3- eller 4-stjernede. I kan se andre muligheder for campingferie her på vores hjemmeside. 

Har I flere spørgsmål omkring campingferie på Sardinien, kan I ringe på tlf. 70 10 43 43, hvor en af vores erfarne ferierådgivere sidder klar til at besvare jeres spørgsmål og give gode tips og vejledning.