Kan vi hjælpe?
7010 4343

Languedoc er et dejligt område i Sydfrankrig, som er kendt for varmt vejr året rundt. Languedoc byder på campingpladser med masser af aktiviteter og faciliteter, et område med god mad og vin, kulturelle oplevelser, samt et fantastisk smukt landskab. Nyd varmen, strandene og slap af ved det smukke, blågrønne vand. Besøg franske byer og slotte, og tag på opdagelse i Frankrigs fantastiske natur.

Languedoc er et dejligt område i Sydfrankrig, som er kendt for varmt vejr året rundt. Languedoc byder på campingpladser med masser af aktiviteter og faciliteter, et område med god mad og vin, kulturelle oplevelser, samt et fantastisk smukt landskab. Nyd varmen, strandene og slap af ved det smukke, blågrønne vand. Besøg franske byer og slotte, og tag på opdagelse i Frankrigs fantastiske natur.

Læs mere om Languedoc her...

Languedoc-Roussillon er kendt for sine varme temperaturer året rundt og kan byde på spændende, kulturelle monumenter, gode vine, børnevenlige strande og et afvekslende landskab. Frugtmarker og vinmarker ligger spredt ud over hele landskabet.

Bestil camping i Frankrig online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på telefon 7010 4343.

Hvorfor camping ved Languedoc?

Her er der fire gode grunde til at tage på camping i Languedoc.

  • Store og flotte campingpladser i Languedoc 
  • Varmt og solrigt klima fra forår til sensommer
  • Dejlige strande og lækkert rent badevand
  • Fantastiske kulinariske oplevelser

De tre mest populære pladser i Languedoc

Languedoc-Roussillon er en af 26 regioner i Frankrig. Området grænser op til Spanien, Andorra og Middelhavet. Områdets hovedstad er Montpellier og der bor ca. 2.520.000 mennesker i den sydfranske region.

Beach Club Nouvelle Floride er en vidunderlig plads, hvor gæsterne kan nyde godt af de smukke, gyldne strande, det lækre, lyseblå hav og masser af herlige faciliteter og aktiviteter for både de yngste og de ældste medlemmer af familien - her kommer man ikke til at kede sig.


Serignan Plage er en dejlig plads beliggende lige ud til den brede sandstrand. Med en hyggelig atmosfære, samt rolige og flotte omgivelser er Serignan Plage attraktivt blandt danskerne.

Domaine de la Yole
er en stor plads placeret i et smukt og frodigt område bare 400 meter fra en lækker strand. Her er mange aktiviteter for alle aldersgrupper og samtidig gode muligheder for ferieoplevelser uden for pladsen.

De bedste strande findes i Languedoc

Languedoc-Roussillon har længe været kendt som en oplagt destination, hvis man gerne vil nyde sol og strand på sin ferie. Regionen har i gennemsnit 300 solskinsdage om året, så her er der stor sandsynlighed for, at man kan få opfyldt sine ønsker om en skyfri ferie.

Regionens lange middelhavsstrækning er meget varieret. Her finder man alt fra lange, hvide sandstrande til klippefyldte områder. Fælles for strandene i denne region er, at der både er mulighed for at leje solstole og parasoller i et af de mange strandetablissementer, eller blot smide håndklædet i sandet og løbe ud mod horisonten.

På strandene er der mulighed for leje af næsten enhver tænkelig form for udstyr til vandsport, windsurfing, kitesurfing, dykning eller sejlads i alle mulige afskygninger. Det er meget udbredt og det er også muligt at købe deciderede kurser eller instruktionstimer, hvis man vil prøve noget helt nyt.

Languedoc-Roussillon er et paradis for de gæster, der gerne vil dase på stranden, uden at der er helt så overfyldt og "velfriseret" som ved Côte d'Azur.

Her er også yderst besøgelsesværdige byer!

Marseillan-Plage
Dette er en lille fiskerby fyldt med historiske bygninger. Byens rådhus og baptistkirken St. John er især et besøg værd. I byen finder I mange dejlige restauranter med franske nationalretter, gode indkøbsmuligheder og et ugentligt marked i midten af byen.

Valras Plage
Denne by er oprindeligt en sydfransk fiskerby, men nu er det en livlig ferieby fyldt med aktiviteter. Her finder I bl.a. en 3 km lang sandstrand og en hyggelig havnepromenade. Der er desuden også gode muligheder for at tage en cykeltur i Valras Plage området.

Montpellier
Hovedstaden i Languedoc-området er en gammel middelhavsby med en dejlig atmosfære og livlig stemning. Den gamle bydel er især hyggelig og her er de fleste huse over 500 år gamle. Byen byder på et stort marked fyldt med frugt, kød, smykker, tøj og et stort udvalg af caféer og restauranter. Montpellier rummer et hav af butikker og byen er især kendt for sin heftige handel med antikviteter.

En dag eller to væk fra stranden?

Aktiviteter i Languedoc
I Languedoc er der både Middelhavet, søer og floderne Orb og Hérault, så der er rig mulighed for vandsportsaktiviteter som f.eks. dykning, kanosejlads, sejlsport og kitesurfing. Der er også mulighed for en ridetur, vandreture, paraglidning og klatring i den fantastiske sydfranske natur.

Attraktioner og forlystelser

I Montpellier er katedralerne Norte Dame des Table og Saint Pierre bestemt et besøg værd. Det er to imponerende bygningsværker, der er de eneste kirker, der blev skånet under religionskrigen. Grotte de la Clamouse er en spektakulær drypstenshule, som ligger omkring 35 km fra Montpellier for foden af Larzec-Plateaus. Grotten er den største i Languedoc og er især kendt for sine aragonit-drypsten.

Tag på en spændende rejse tilbage i tiden og oplev dinosaurusparken i Mèze. Dinosaurusparken er den største i Europa og er yderst informerende om de forhistoriske dyr på en overskuelig og interessant vis.

Der er ikke noget som fransk mad og sol...

Mad, drikke og kultur
Den franske mad er meget alsidig, men af sydfranske klassikere er Bouillabaisse, Cassoulet og fiskesuppe især værd at nævne. I Frankrig drikker man selvfølgelig vin til alt, og det er oplagt at besøge en af de mange vingårde i området. Frankrig er virkelig et paradis for vin- og madelskere.

Vejr og klima i Languedoc
Sydfrankrig er varmt og solrigt, især inde i landet. I sommermånederne ligger temperaturerne omkring 26-31 grader, mens de i forår- og efterårsperioden ligger på ca. 16-26 grader.