Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser i Languedoc
Languedoc er et dejligt område i Sydfrankrig, som er kendt for varmt vejr året rundt. Languedoc byder på campingpladser med masser af aktiviteter og faciliteter, et område med god mad og vin, kulturelle oplevelser, samt et fantastisk smukt landskab. Læs mere

Camping i Languedoc

Læs mere om camping i Languedoc her

Languedoc-Roussillon er kendt for sine varme temperaturer året rundt og kan byde på spændende, kulturelle monumenter, gode vine, børnevenlige strande og et afvekslende landskab, hvor frugtmarker og vinmarker ligger spreder sig, så langt øjet rækker. Slap af ved det smukke blågrønne vand, besøg franske byer og slotte og tag på opdagelse i Frankrigs fantastiske natur.

Bestil campingferien til Languedoc i Sydfrankrig online her på siden eller ring til Dansk Bilferies professionelle ferierådgivere på telefon 7010 4343.

Hvorfor camping i Languedoc?

Her er der fire gode grunde til at tage på campingferie til Languedoc.

  • Store og flotte campingpladser
  • Varmt og solrigt klima fra forår til sensommer
  • Dejlige strande og lækkert rent badevand
  • Fantastiske kulinariske oplevelser

De mest populære campingpladser i Languedoc

Languedoc-Roussillon er en af 26 regioner i Frankrig, og det er sammen med Cote d'Azur det rejsemål flest danske børnefamilier rejser til, når campingferien går til Frankrig. Dansk Bilferie har dog en bred vifte af campingpladser i Languedoc, så I skal nok finde netop den campingplads, der passer til jeres families ønsker og behov i Sydfrankrig. Nedenfor kan I læse mere om Languedocs mest populære campingpladser.

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.

Beach Club Nouvelle Floride

Beach Club Nouvelle Floride er en vidunderlig campingplads i Languedoc. På denne campingplads kan gæsterne nyde godt af de smukke, gyldne strande, det lækre, lyseblå hav og masser af herlige faciliteter og aktiviteter for både de yngste og de ældste medlemmer af familien. På Beach Club Nouvelle Floride er der ingen, der kommer til at kede sig!

Camping Serignan Plage

Tag med familien til campingpladsen Serignan Plage, som er en dejlig campingplads beliggende lige ud til den brede sandstrand. Med en hyggelig atmosfære, samt rolige og flotte omgivelser er Serignan Plage attraktivt blandt danskerne som rejsedestination og campingplads i Languedoc.

Domaine de la Yole

Domaine de la Yole er en stor campingplads placeret i et smukt og frodigt område blot 400 meter fra en lækker strand. Campingpladsen byder på et dejligt poolkompleks, god restaurant, legeplads, aktiviteter for alle aldersgrupper og samtidig gode muligheder for ferieoplevelser uden for campingpladsen. 

Domaine de la Yole er altså et suverænt bud på en familievenlig og charmerende campingplads beliggende i Languedoc. 

De bedste strande findes i Languedoc

Languedoc-Roussillon har længe været kendt som en oplagt feriedestination, hvis man gerne vil nyde sol og strand på sin ferie. Regionen har i gennemsnit 300 solskinsdage om året, så her er der stor sandsynlighed for, at man kan få opfyldt sine ønsker om en skyfri campingferie. 

Languedocs lange middelhavsstrækning er meget varieret. Her finder man alt fra lange, hvide sandstrande til klippefyldte områder, men fælles for strandene i denne region er, at der både er mulighed for at leje solstole og parasoller i et af de mange strandetablissementer eller blot smide håndklædet i sandet og løbe ud mod horisonten. På strandene er der mulighed for leje af næsten enhver tænkelig form for udstyr til vandsport, windsurfing, kitesurfing, dykning eller sejlads i alle mulige afskygninger. Languedoc-Roussillon er et paradis for de gæster, der gerne vil dase på stranden, uden at der er helt så overfyldt og "velfriseret" som ved Côte d'Azur.

Besøgelsesværdige byer

Besøg Marseillan-Plage, som er en lille fiskerby fyldt med historiske bygninger. Byens rådhus og baptistkirken St. John er især et besøg værd. I byen finder I mange dejlige restauranter med franske nationalretter, gode indkøbsmuligheder og et ugentligt marked i midten af byen. 

I kan også tage til Valras Plage, som oprindeligt er en sydfransk fiskerby, men nu er det en livlig ferieby fyldt med aktiviteter, hvor der blandt andet er en 3 km lang sandstrand og en hyggelig havnepromenade. Der er desuden også gode muligheder for at tage en cykeltur i Valras Plage området. 

Hovedstaden i Languedoc-området, Montpellier, er en gammel middelhavsby med en dejlig atmosfære og livlig stemning. Den gamle bydel er især hyggelig, og her er de fleste huse over 500 år gamle. Byen byder på et stort marked fyldt med frugt, kød, smykker, tøj og et stort udvalg af caféer og restauranter. Montpellier rummer et hav af butikker, og byen er især kendt for sin heftige handel med antikviteter.

Sjove aktiviteter i regionen

Camping i Languedoc byder både på masser af strandture ved både Middelhavet, søer og floderne Orb og Hérault, hvor der vil være rig for vandsportsaktiviteter som f.eks. dykning, kanosejlads, sejlsport og kitesurfing. I kan også begive jer ud på en ridetur, vandreture, paraglidning og klatring i den fantastiske sydfranske natur.

Attraktioner og forlystelser i Languedoc

I Montpellier er katedralerne Norte Dame des Table og Saint Pierre bestemt et besøg værd. Det er to imponerende bygningsværker, der er de eneste kirker, der blev skånet under religionskrigen. Grotte de la Clamouse er en spektakulær drypstenshule, som ligger omkring 35 km fra Montpellier for foden af Larzec-Plateaus. Grotten er den største i Languedoc og er især kendt for sine aragonit-drypsten.

Tag på en spændende rejse tilbage i tiden og oplev dinosaurusparken i Mèze. Dinosaurusparken er den største i Europa og er yderst informerende om de forhistoriske dyr på en overskuelig og interessant vis.

Der er ikke noget som fransk mad og sol

Den franske mad er meget alsidig, men af sydfranske klassikere er Bouillabaisse og Cassoulet især værd at nævne. I Frankrig drikker man selvfølgelig vin til alt, og det er oplagt at besøge en af de mange vingårde i området. Frankrig er virkelig et paradis for vin- og madelskere.

Foruden den franske mad og vin kan I også glæde jer til den sydfranske varme, hvis campingferien går til Languedoc. Der er dejlig varmt og solrigt i Sydfrankrig. I sommermånederne ligger temperaturerne omkring 26-31 grader, mens de i forår- og efterårsperioden ligger på ca. 16-26 grader.