Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
På campingferie til Trentino i Italien
Campingferie i Norditalien er helt i top, både når det kommer til oplevelser og høje tinder i Dolomitterne. I Trentino kommer I på camping i naturen med gode bademuligheder i søer, lækker mad og vin, samt hyggelige byer med alpestemning. Læs mere

Camping til Trentino i Italien

Trentino ved alperne i Norditalien

Det nordlige område Trentino i Italien er kendt for sine høje bjerge som Dolomitterne, der er en del af alperne. Det er et skønt ferieområde både til ski om vinteren og campingferie om sommeren. Der er en masse hyggelige byer i vente, gode bademuligheder ved den liguriske kyst og Gardasøen samt en masse skøn natur at suge ind og bare nyde campingferien. Campingpladserne i Trentino ligger i et med naturen, så I kan stå op og tage direkte på eventyr.

Dolomitternes mange muligheder

Dolomitterne er en meget smuk bjergkæde, hvorfor den fuldt fortjent er en del af UNESCO’s verdensarv. Dolomitterne byder både på en vild flora og fauna at udforske, badning i de azurblå søer og vandreture i bjergkæder, der ligger i op til over 3000 meters højde. Dolomitterne består af hele 18 tinder, så der er rigeligt at udforske i området, der er perfekt til aktiviteter som vandreture, klatring og en susende tur på mountainbike.

Smukke søer til aktiviteter og badning

I kan opleve den største sø i Sydtyrol, Lago di Reisa, der er utrolig flot med sin blå farve og ikoniske klokketårn midt i søen. Søen er et resultat af en dæmning, der oversvømmede 163 huse heriblandt kirken, som vi kun kan se tårnet af i dag. I kan også spejle jer i bjergsøen Lago di Braies, der er den største naturskabte sø i Norditalien, prøve mange aktive familieaktiviteter ved Lago di Molveno eller tage en tur til den smukke Gardasø og bade eller besøge Gardaland.

Besøg Trento og små hyggelige byer

Trento er en lille by, men meget besøgsværdig, der udmærker sig ved at have spillet en vigtig rolle i fortiden, hvilket kan ses på byens mange bygninger, hvor kongelige, biskopper og paver har opholdt sig. Oplev slottet Castello del Buonconsiglio, springvandspladsen Piazza del Duomo, Katedralen i Trento samt det høje tårn Palazzo Pretorio og Fontana del Nettuno. Byen byder på vin- og madoplevelser både inde i Trento, men også i de omkringliggende små landsbyer.