Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser i Abruzzo
Abruzzo ligger i det centrale Italien og strækker sig fra hjertet af Appenninerne til Adriaterhavet, for det meste på bjergrigt og vildt terræn. Det naturlige landskab af de høje og stejle tinder i Gran Sasso, Laga-bjergene og Mount Majella skråner ned til en bred vifte af bakker, indtil den til sidst når frem til Adriaterhavskysten. Ruten, der spænder fra Gran Sasso ned til havet, krydser territorier, som er rig på historie, traditioner og kunst, der aldrig stopper med at overraske besøgende. Læs mere

Camping i Abruzzo

Læs mere om Abruzzo her...

Naturen fremstår over alt i sin smukkeste form. Sandstrandene står i kontrast til de rå klipper, som udgør den sydlige kyststrækning. At besøge Abruzzo er en rejse gennem historien fra gamle landsbyer med klostre og kirker hugget ind i klipperne.

Bestil camping i Abruzzo online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på telefon 7010 4343 for tips og råd om den perfekte familieferie i Italien.

Hvorfor camping i Abruzzo?

Hvad er det lige præcis, som gør, at camping i Abruzzo er så eftertragtet blandt danskerne? Vi tror, at grunden til det er så populært, bunder ud i en perfekt blanding af.

  • Bjergrigt og vildt terræn
  • Rig på historie, tradition og kunst
  • Lange sandstrande mod nord
  • Charmerende klostre og slotte

Skøn italiensk region

Snævre dale og imponerende, naturlige stier snoer deres vej ind i bjerge og bakker, som gør det fantastisk og fascinerende at besøge Aterno Valley, overvældet med gamle landsbyer. Adriaterhavskysten er præget af lange sandstrande mod nord og grusstrande mod syd.

Også de små landsbyer i baglandet, samt klostre og slotte i området er charmerende og en del af mange oplevelsesruter i den "grønneste" region i Italien. Her kan man virkelig formå at holde en idyllisk sommerferie med alt, hvad det indebærer.

Flot campingplads

Stork Camping Village er en dejlig og indbydende campingplads med direkte adgang til havet. Derudover tilbyder campingpladsen aktiviteter og underholdning for alle aldre - både om dagen og aftenen. Hele familien vil elske en ferie til Stork Camping Village, hvor der er rig mulighed for at besøge Abruzzos seværdigheder.

Tre skønne byer i Abruzzo

Sol, hav, sport og wellness er nøgleordene i provinsen Pescara, hvor velvære er fundamentet. Faktisk byder området på en blanding af natur, landskaber og sport - en oplevelse for hele familien.

L'Aquila er regionens mest bjergrige område og har et fuldkomment charmerende landskab. Byerne i området er kastet ud over bjergsider, samt dale og medvirker til at skabe et malerisk og idyllisk landskab.

Ancona er hovedstaden i den italienske region kaldet Marche. Det er en vigtig havneby på kysten af Adriaterhavet. Det meste af byens middelalderlige centrum blev bombet under Anden Verdenskrig. Dens katedral er beliggende på bjerget med udsigt over Ancona og er absolut stadig' værd at se. Der er også et monument bygget af Mussolini på havnefronten, som tilbyder en herlig udsigt over kysten og de gyldne sandstrande.

Her kan I se vores andre skønne rejsemål i Italien