Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Oppe i bjerge, nede i dale og tæt på Middelhavet
Drôme er et område i Sydfrankrig, hvor familien kan få en masse skønne oplevelser på campingferie. Med byer som Valence, Montèlimar og Nyons kan I opleve storslået arkitektur, hyggelig landsbystemning og god gastronomi i en skøn kombination. Herudover er der flere floder, søer og vandområder, hvor I kan sejle kano eller kajak eller nyde naturen på gåben. Læs mere

Velkommen til Drôme i Sydfrankrig

Drôme i det sydøstlige Frankrig

Drôme-området ligger inde i landet i det sydøstlige Frankrig, hvor havklimaet fra Lyon, indenlandsklimaet fra nord og middelhavsklimaet fra Provence mødes. Dette giver intet mindre end 300 solskinsdage om året, der både indbyder til skiløb og campingferie i solens stråler. Området er kendetegnet ved Drôme-dalen, højt beliggende landsbyer, vinmarker og historiske seværdigheder. Det giver jer altså alverdens muligheder på campingferien.

Det bedste ved Drôme-området

  • Udforsk alsidig natur
  • Hyggelige landsbyer
  • Lækker mad og drikke
  • Gode campingpladser

Seværdigheder og byer at besøge

Hovedbyen i Drôme hedder Valence, og byen er bestemt et besøg værd, hvor I både kan spise lækker fransk gastronomi og opleve seværdigheder. Andre mindre byer I kan besøge er Romans-sur-Isère, Montèlimar og lille, hyggelige Nyons. Drôme-området er både godt til vandre- og cykelture, hvor I kan opleve Katedralen i Valence, lavendelmarker nær Die, Grignan by med et gammelt slot, Ferdinand Chevals palads, en meget speciel bygning, samt Vercors Plateau.

Gastronomi og fransk vin

Det er oplagt at tage på en af de mange vinruter i området, der byder på meget mere end smagfuld, sydfransk vin. Det er nemlig også en oplevelse for børnene at gå igennem markerne og se de mange vindruer. Gastronomien er præget af det mediterranske område med oliven i alle former, lækre olier, friske grøntssager og fisk fra Middelhavet. Har I en sød tand vil Drôme-områdets specialitet, en blød, hvid nougat med nødder, være et hit.

Her kan i også se vores andre skønne rejsemål i Frankrig.