Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Alle de bedste rejsemål i Luxembourg

Tag på camping i Luxembourg og nyd den smukke natur og de kulturelle oplevelser. Selvom Luxembourg er et af de mindste lande i verden, gør beliggenheden mellem Belgien, Frankrig og Tyskland det til en perfekt destination for jeres næste ferie.

Alle de bedste rejsemål i Luxembourg
Tag på camping i Luxembourg og nyd den smukke natur og de kulturelle oplevelser. Selvom Luxembourg er et af de mindste lande i verden, gør beliggenheden mellem Belgien, Frankrig og Tyskland det til en perfekt destination for jeres næste ferie. Læs mere
Mest populære rejsemål i Luxembourg (2)
Diekirch
Drag på campingferie til det nordøstlige Luxembourg, hvor regionen Diekirch ligger. Diekirch er omgivet af billedskønne højder, små landsbyer og rolig natur. Regionen er ideel til aktiviteter med familien i...
Drag på campingferie til det nordøstlige Luxembourg, hvor regionen Diekirch ligger. Diekirch er omgivet af...
 • Tag en cykeltur i grønne omgivelser
 • Fri for et utal af turister
 • Oplev det historiske distrikt
1 mulig campingplads
Se rejsemål
Larochette-Mersch
I hjertet af Luxembourg finder I den skønne by, Larochette, som også er kaldet "Lille Schweiz". Byen er kendt for sine gamle slotte, store katedral og ikke mindst den betagende...
I hjertet af Luxembourg finder I den skønne by, Larochette, som også er kaldet "Lille...
 • Godt valg til børnefamilien
 • Kendt som "Lille Schweiz"
 • Gå en tur til Manzenbach udsigtspunkt
1 mulig campingplads
Se rejsemål

Camping i Luxembourg - vælg rejsemål

Alt om camping i Luxembourg

Der har længe været mange turister i Luxembourg, og landet er kendt for at have en meget høj standard af kundeservice. Fuldend jeres campingferie med et besøg i den smukke hovedstad, Luxembourg, der byder på både kunstneriske, kulturelle og historiske skatte som f.eks. den gamle by, der er på UNESCO's verdensarvliste. 

Bestil camping i Luxembourg online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Derfor campingferie i Luxembourg

Derfor skal I tage på campingferie i Luxembourg:

 • Smuk natur og skønne, grønne omgivelser
 • Mildt klima
 • Hyggelige markeder
 • Spændende turistattraktioner
 • Gode, moderne mobilhomes

Besøg byen Larochette

Larochette er det mest populære område til campingferie og er beliggende i hjertet af Luxembourg. Her kan I bl.a. finde Larochette Slot, som stammer helt tilbage fra det 11. århundrede. 

Indkvartering i Larochette er typisk i mobilhomes, der uden tvivl har charme og ikke mangler noget. Når I tager på campingferie til Larochette, kan I tage på hiking eller rideture i gennem de flotte skove.

Mad, drikke og kultur

Luxembourg blev en suveræn nation i 1866, men blev ulovligt invaderet og besat af Tyskland under første verdenskrig og anden verdenskrig. Efter befrielsen i 1944 sluttede Luxembourg sig til FN, NATO og senere EU. 

Luxembourg har en rig kulturarv, og de kulturelle attraktioner omfatter bl.a. Luxembourgs Nationalmuseum og Museum for historie i byen.

Kulturen afspejles i Luxembourgs køkken, og her er der både tysk, fransk og belgisk indflydelse. Landets specialiteter omfatter bl.a. ost og et stort udvalg af lokalt producerede øl og vine.