Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Et spændende rejsemål

Belgien byder på kulturelle, naturskønne og gastronomiske oplevelser. Camping i Belgien er perfekt for jer, der drømmer om en campingferie, hvor I kommer helt ned i gear. Se udvalget af de belgiske, familievenlige campingpladser.

Et spændende rejsemål
Belgien byder på kulturelle, naturskønne og gastronomiske oplevelser. Camping i Belgien er perfekt for jer, der drømmer om en campingferie, hvor I kommer helt ned i gear. Se udvalget af de belgiske, familievenlige campingpladser. Læs mere
Mest populære rejsemål i Belgien (4)
Ardennerne
Ardennernes landskab er præget af skove og bakker i det sydlige Belgien. I dette næsten uberørte skovområde kan man finde romantiske byer, idylliske bakker og små bække, så camping i...
Ardennernes landskab er præget af skove og bakker i det sydlige Belgien. I dette næsten...
 • Charmerende middelalderbyer
 • Velholdte campingpladser
 • Roligt skov- og bakkelandskab
17 mulige campingpladser
Se rejsemål
Flandern
Flandern har mange rolige landeveje, maleriske landsbyer og oplevelsesrig natur, som I kan udforske på jeres campingferie. Byerne Brügge, Gent og Antwerpen ligger også i Flandern og byder på gode...
Flandern har mange rolige landeveje, maleriske landsbyer og oplevelsesrig natur, som I kan udforske på...
 • En smuk og varieret kyst
 • Dagstur til Gent, Brügge og Antwerpen
 • Cykling og gode vandreture
19 mulige campingpladser
Se rejsemål
Den belgiske kyst
Campingferie på den belgiske kyst giver garanti for en dejlig badeferie, hvor I kan nyde alt det bedste fra Belgien. I finder intet mindre end 13 badesteder med skønne strande...
Campingferie på den belgiske kyst giver garanti for en dejlig badeferie, hvor I kan nyde...
 • 13 lækre badesteder
 • Livlige kystbyer og kultur
 • Camping nær strand
2 mulige campingpladser
Se rejsemål
Vallonien
Vallonien er beliggende i den sydlige og fransktalende del af Belgien og er fyldt med skøn natur. I Vallonien er der aktiviteter for alle aldersgrupper, hvilket skaber rammerne for en...
Vallonien er beliggende i den sydlige og fransktalende del af Belgien og er fyldt med...
2 mulige campingpladser
Se rejsemål

På camping i Belgien

Camping i det nordlige eller sydlige Belgien?

Belgien er et af Europas mindste lande, som trods sin størrelse byder på en meget varieret natur og landskab. Rejser I på camping til det nordlige Belgien, vil I møde det flade Flandern, som byder på flotte, brede badestrande. Ønsker I at opleve det naturskønne Ardennerne i syd, tilbyder Dansk Bilferie ligeledes familievenlige campingpladser hertil. 

Camping i Belgien kan bookes online her på siden eller i gennem Dansk Bilferies hjælpsomme ferierådgivere på tlf. 7010 4343, hvis I har brug for et par gode råd til familiens perfekte ferie.  

Hvorfor camping i Belgien?

Det kan være svært at afgøre, hvor campingferien skal gå hen med det store udvalg af spændende rejsemål i Europa. Vi har derfor listet et udpluk af, hvad Belgien har at byde på. 

 • Rig på kultur, kunst og interessante storbyer
 • Betagende varieret natur
 • Traditionelle belgiske delikatesser
 • Hyggelige campingpladser

Campingpladser familien vil elske

Camping i Belgien er det ideelle valg til jeres kommende campingferie, hvis I har brug for rolige rammer, afslapning, blive beriget af anderledes kultur og smukke placeringer enten i Flandern eller i Ardennerne. 

 • Camping Floreal la Roche ligger i Ardennerne, og er en hyggelig campingplads udstyret med et dejligt poolområde omgivet af skov, wellness og fascinerende naturoplevelser tæt på. 
 • Camping Westende er en fantastisk campingplads, der ligger i Vest-flandern, og er spækket med sjove aktiviteter for store og små, gåafstand til strand og rig mulighed for vandpjaskeri. 

Aktivitetsrig campingferie

Belgiens natur indbyder til en aktiv campingferie i det fri. Der er smukke rammer til at begive sig ud på vandre- eller cykelture med familien, hvilket er en god måde at udforske området på samtidig med at få hyggelige og mindeværdige øjeblikke med familien. 

Vi tilbyder som sagt campingpladser i Vest-flandern og i Ardennerne, som begge er områder, der har en idyllisk natur. 

I Ardennerne er der foruden den politiske storby, Bruxelles, rigt på romantiske landsbyer og uberørte skovområder. 

Går campingferien til Vest-flandern, kan I glæde jer til de brede sandstrande, charmerende byer og historiske museer.

Smag på de belgiske delikatesser

Der er masser af lækre madoplevelser i vente, når ferien går til Belgien. Rejser I til Ardennerne på camping, er det en særlig spise at prøve egnens paté. Hele Belgien er især kendt for sit øl med hele 130 bryggerier i landet og sin chokolade, som er verdensberømt for sin kvalitet. 

Belgiske vafler er også en sikker vinder, som man naturligvis bliver nødt til at sætte tænderne i på sin campingferie til Belgien. I skal altså nok få stillet jeres sult på bedste maner i det belgiske, og søger I en særdeles god restaurant, råder Bruxelles over gourmetrestauranter og hyggelige familierestauranter.