Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Highlights fra øerne Cres & Lošinj
Øerne Cres & Lošinj er beliggende i den fantastiske Kvanerbugt i Adriaterhavet. Som i resten af Kroatien kan I opleve masser fantastisk natur og dejlige strande på øerne. Gå på opdagelse i naturen og find øernes smukkeste strande. Læs mere

Campingferie på øerne Cres & Lošinj

Få varmen på ferien

Øerne Cres & Lošinj er dejligt beliggende i Middelhavsklima hvilket gør, at temperaturen om sommeren er omkring 24 grader. Med badevand på omkring 22 grader er familiens vandhunde også sikre på at kunne nyde en masse ferietimer i det populære Adriaterhav. Området er attraktivt for de fleste campinggæster blandt andet fordi klimaet ofte er jævnt lunt og ikke ubehageligt varmt. Trænger I alligevel til skygge, kan I nemt søge ind blandt den rige natur med store fyrretræer. 

Oplev fantastisk natur og sjælde fugle

Ligesom i resten af Kroatien finder I på øerne Cres & Lošinj fantastisk natur og betagende udsigter. Specielt for øen Cres kan I blandt andet opleve den sjælde fugl Gåsegribben, som holder til i området. Gå til øernes højeste punkter, som er over 600 meter oppe. Herfra kan I nyde en smuk udsigt over Kvarnerbugten og Adriaterhavet. 

Tag på stranden eller opdag smukke kyster

Når I holder ferie på øerne Cres & Lošinj er der masser dejlige strande at besøge. Hovedsageligt finder I stenstrande på øerne. Tag eksempelvis til Sv. Ivan Beach i byen Lubenice hvor I kan vurdere om stranden kan leve op til sin titel: "verdens femtende smukkeste strand". Har I lyst til at ligge på stranden i rolige omgivelser og uden for mange andre kan I med fordel tage til Meli Beach i Ustrine. Her finder I uberørt natur, sandstrand og få turister. Stranden er isoleret og derfor ikke så besøgt, men turen til stranden er bestemt besøget værd! 

Oplev hyggelige byer

I finder masser hyggelige havnebyer på øerne Cres & Lošinj. Her kan I spise jer mætte i lokale retter på restauranter og cafeer eller tage på shopping i byernes butikker. I kan også gå mere kulturelt til værks ved at besøge byer som Osor hvor biskoppen holdt til eller opleve masser kirker, paladser, smukke byporte og meget mere i øen Cres' næststørste by med samme navn: Cres. 

Danskerne er vilde med Kroatien!

De seneste år har Danskbilferie.dk især sendt danskerne afsted på campingferie i Kroatien. Øerne Cres & Lošinj er ikke helt så kendte som eksempelvis Istrien og Dalmatien. Til gengæld er det mindst lige så skønt at tilbringe campingferien i området! Smuk natur, strande, hyggelige byer og gode temperaturer er klar til at danne rammerne for en helt perfekt campingferie for hele familien!

Check også vores andre skønne rejsemål i Kroatien.