Kan vi hjælpe?
7010 4343
Historie, natur og hygge er nøgleordene i Overijssel
Overijssel er et naturskønt område i det østlige Holland. Regionen byder på naturreservater, som er ideel til lange vandre- og cykelture. Der er charmerende byer, hvor I kan opleve historiske seværdigheder, hyggelige gader og gode caféer. Læs mere

Velkommen til Overijssel

Tag på campingferie i Overijssel

Overijssel er et ideelt sted at rejse til på campingferie, da der både er naturoplevelser i vente, hyggelige byer at gå rundt i og gode, familievenlige campingpladser. Har I brug for mere information om området eller hjælp til hvilken campingplads, der passer til jeres families ønsker og behov, kan I kontakte vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7010 4343, som sidder klar til at hjælpe. Har I slået jer fast på hvilken campingplads, I ønsker at rejse til, kan I nemt og hurtigt bestille familieferien her på danskbilferie.dk.

Check også vores andre skønne rejsemål i Holland.

Familievenlig camping

Overijssel har gode campingpladser, som er vedligeholdt godt med børnevenlige faciliteter. Tag f.eks. til fem-stjernet Camping De Molenhof, hvor der er et stort udvalg af aktiviteter, et dejligt poolområde, mange legefaciliteter og gode spisemuligheder. I kan også bo på den naturskønne Camping Vakatiepark Het Stoetenslagh, som har sin egen badesø med vandrutsjebane, indendørs swimmingpool og et hav af aktiviteter. Campingpladsen har endda konstrueret sin egen indendørs strand, hvor der er beachvolley, en strandbar hvor du kan sidde med en god drink med fødderne i sandet eller danse til strandfesterne. 

Hyggelige byer i regionen

Går ferien til Overijssel, er der flere hyggelige byer, der er gode at besøge. Hovedbyen Zwolle er en fantastisk historisk by, hvor der er middelalderlige bygninger, små kanaler og hyggelige pladser. Særligt den gamle bydel er præget af charmerende gader, hvor I kan slentre igennem for hyggens skyld eller for lidt shopping. I kan også drage til 

Oplevelser i Overijssel

Holder I af at bruge tid i naturen, når I er på ferie, er Overjissel et dejligt sted at rejse til. Der er fredede naturområder, som er perfekte til afslappende vandre- og cykelture. I kan f.eks. tage til det mest kendte naturreservat i området, som hedder De Weerribben. De Weerribben byder på et skovrigt område med snoede floder, som I kan vandre langs. Er I på campingferie med børn, er der to fantastiske forlystelsesparker, Hellendoorn og Slagharen i Overijssel, som de små vil elske.