Kan vi hjælpe?
7010 4343
Idyllisk natur og et pulserende storbyliv
Det nordlige Holland er et af de mest populære områder i Holland, hvor I får den perfekte kombination af storby og natur. Idylliske landskaber med tulipanmarker, vindmøller og grønne enge samt Hollands oplevelsesrige hovedstad, Amsterdam. Læs mere

Læs mere om camping i Nordholland

Camping i Nordholland

Campingferie i det nordlige Holland er lig med familiehygge, masser af svømmeture, et hav af aktiviteter og smuk natur. Bo på Camping Meerwijck, som er beliggende ved skoven og en skøn badesø. Campingpladsen har en indendørs swimmingpool, babybassin, restaurant og sjove aktiviteter som tennis, volleyball og fodbold. En anden meget børnevenlig og velholdt campingplads i Nordholland er Camping Callassande, som tilbyder en børneklub, poolområde med børnebassin og vandrutsjebaner og et hav af aktiviteter. Pladsen ligger kun 1 kilometer fra en dejlig sandstrand ud til havet. 

Vær aktiv i naturen

Nordholland er indbegrebet af hollandsk idyl med sine store tulipanmarker, gamle vindmøller og brede enge, hvor køerne græsser. I Nordholland er der mange søer, hvor I kan sejle rundt, og tager I til kysten, venter der jer fine sandstrande, hvor I kan bade, slappe af og gå ture langs. Om du elsker at sejle eller cykle, er Nordholland en oplagt feriedestination.

Oplev charmerende Amsterdam

Hollands hovedstad, Amsterdam, er velbesøgt af folk fra hele verden. Byen er yderst charmerende med byens mange kanaler, gamle bygninger og hyggelige broer. Det er bestemt en oplevelse værd at tage på kanalrundfart og opleve byen fra en anden vinkel. Der er et hav af spændende museer, alverdens restauranter, shopping i alle prisklasser og historiske seværdigheder. Amsterdam er noget for sig og skal opleves!

Bestil familieferie i Nordholland

Nordholland er fantastisk med sine mange oplevelser i vente, hvad enten det er rolig natur eller det pulserende storbyliv, I drømmer om at se. Kunne du tænke dig at rejse på campingferie i Nordholland, sidder vores ferierådgivere klar på telefonerne på 7010 4343, hvis I har brug for hjælp til at finde ud af, hvilken campingplads der egner sig til jer i regionen. Ønsker I at booke, kan I altid gøre det nemt og hurtigt på danskbilferie.dk. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Holland.