Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Camping med store naturoplevelser i Schweiz

Schweiz er et område, der er relativt uopdaget af danske sommerturister, hvilket giver god mulighed for at få det fulde udbytte af landets fantastiske natur. Schweiz er et fantastisk bjergland, men byder også på mange kulturelle oplevelser og interessante byer.

Camping med store naturoplevelser i Schweiz
Schweiz er et område, der er relativt uopdaget af danske sommerturister, hvilket giver god mulighed for at få det fulde udbytte af landets fantastiske natur. Schweiz er et fantastisk bjergland, men byder også på mange kulturelle oplevelser og interessante byer. Læs mere
Mest populære rejsemål i Schweiz (2)
Valais
Denne smukke region i Schweiz er beliggende i den sydvestlige del af landet i Rhone dalen. Denne destination har længe været et populært valg for naturelskere, som samtidig også sætter...
Denne smukke region i Schweiz er beliggende i den sydvestlige del af landet i Rhone...
 • Frodige omgivelser i dalen
 • Skønt schweizisk køkken
 • Udsigt til de overdådige bjerge
2 mulige campingpladser
Se rejsemål
Bern
Bern er den næststørste schweiziske kanton og er berømt for sin intense, naturlige skønhed. Bern er en populær destination hele året rundt, og er et ideelt sted for familiens campingferien....
Bern er den næststørste schweiziske kanton og er berømt for sin intense, naturlige skønhed. Bern...
 • Udflugt til middelalderbyen Thun
 • Oplev Europas højestbeliggende togstation
 • Se Alpernes største gletsjer, Aletsch
2 mulige campingpladser
Se rejsemål

Camping i Schweiz - vælg rejsemål

Mere om camping i Schweiz

Schweiz er et utrolig smukt land, som er kendt for sin fantastiske natur med smukke bjerglandskaber, grønne dale, voldsomme floder, unikke ro og meget mere. I sommerperioden er Schweiz yderst attraktivt blandt naturelskere, hvor den friske bjergluft og vandreture giver et helt nyt energiniveau. Så tag på campingferie til Schweiz, og få den perfekte kombination af afslappende camping og skøn aktiv ferie med spændende seværdigheder.

Find og book jeres næste campingferie i Schweiz online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf.: 7010 4343 for gode råd, tips og vejledning.

Hvorfor tage på camping i Schweiz?

Når I tager på campingferie i Schweiz, er det oplagt at tage på vandre- eller cykelture i det fortryllende landskab og nyde udsigten over de klare søer og smukke bjerge. På en campingferie i Schweiz har I rig mulighed for at kombinere en afslappet ferie med sjove aktiviteter for hele familien.

Nedenfor har vi samlet de 5 vigtigste grunde til, du bør vælge camping i Schweiz:

 • Oplev 5-stjernet luksuscamping
 • Campingplads midt i de schweiziske alper
 • Kombinér afslapning ved poolen med aktiv ferie
 • Fred, ro og afslapning i luksuriøse omgivelser
 • Komfortable mobilhomes og hyggelige luksustelte
 • Skønne områder til campingferie i Schweiz

  • Camping i Sarnen ligger godt til at kunne nyde de rolige omgivelser, flotte bjerge og de små hyggelige landsbyer. Her er luksuriøse forhold midt i den fortryllende natur, et behageligt sommerklima og en helt unik kultur, som alt sammen er med til at fuldende jeres campingferie. 
  • Camping i Valais byder på et skønt område, der er beliggende i den sydvestlige del af Schweiz. Området er særdeles ideelt til familier, der elsker at nyde den smukke natur i fortryllende omgivelser, og I kan gå på opdagelse på de forskellige vandrestier. 
  • Camping i Bern er super populært med sin beliggenhed i hjertet af Schweiz og et stort udvalg af aktiviteter. Den fortryllende natur, de smukke søer og de spændende attraktioner er blot et lille udsnit af det, der danner rammerne om jeres ferie i Bern. Her venter jer en lang række oplevelser! 

  Moderne campingpladser i Schweiz

  Camping Seefeld Park Sarnen er til dem der elsker luksuriøse forhold. Campingpladsen byder bl.a. på et hav af gode faciliteter, sjove aktiviteter, en skøn atmosfære, en panoramisk udsigt og et fremragende poolområde, som vil falde i god jord hos både vandhundene og hos dem, der gerne vil komme helt ned i gear ved poolen. 

  Camping Jungfrau er beliggende i smukke omgivelser ved siden af det smukke Staubbach vandfald, finder I denne hyggelige campingplads. Her er en lang række sportsaktiviteter, som hele familien vil elske, og campingpladsens yngste gæster kan nyde godt af både legepladsen og underholdningen. I kan få stillet sulten på den dejlige restaurant, der serverer lækre retter til enhver smag.

  Storbystemning i Schweiz

  Tag på kør-selv ferie til Schweiz, og oplev er et eminent land, hvor I kan kombinere campingferien med smuk natur og et spændende og sprudlende storbyliv. Besøg landets største by, Zürich, som er beliggende i naturskønne omgivelser, hvor I f.eks. kan sejle tværs over den uberørte sø eller gå på opdagelse i den gamle bydel, Altstadt, som er en smuk gåtur med imponerende bygninger og hyggelige stræder. Familiens mindste vil elske en tur i byens zoo, hvor der er dyr fra hele verden. 

  En anden meget hyggelig by I kan overveje at besøge på jeres rejse til Schweiz er den mindre by, Bern. Bern ligger i den tysktalende del af landet og har kun 142.000 indbyggere. Den gamle bydel er ligeledes et must at besøge, når turen går til Bern, hvor der venter jer fine fontæner. En oplevelse hele familien vil finde interessant, er en tur til bjørneparken Bärengraben midt i byen. 

  Schweizisk gastronomi

  Det schweiziske køkken varierer meget afhængig af, hvor I befinder jer i Schweiz grundet påvirkning fra sine nabolande. Rejser I til den fransktalende del, vil I støde på traditionelle retter, hvor særligt ostefondue og raclette er svære retter at komme udenom. Der serveres også fisk fra ferskvandssøerne i regionen, hvor ørred og aborrer er populære på menuen, som I kan nyde til et godt glas vin fra en af de autentiske, lokale vingårde. 

  Befinder I jer i den tysktalende del af Schweiz, vil der være sprøde rösti på tallerkenen som lækkert tilbehør. Zürcher Geschnetzeltes er næsten et must at smage på ferien til Schweiz, som består af en gryderet med champignon, kalvekød og flødesauce. Er I glade for chokolade, er I kommet til det rette land! I Schweiz er der rig mulighed for at smage noget af verdens bedste chokolade, hvor I både kan spise hjemmelavede chokolader, macarons og delikate konditorkager.