Kan vi hjælpe?
7010 4343

Camping med store naturoplevelser i Schweiz

Schweiz er et område, der er relativt uopdaget af danske sommerturister, hvilket giver god mulighed for at få det fulde udbytte af landets fantastiske natur. Schweiz er et fantastisk bjergland, men byder også på mange kulturelle oplevelser og interessante byer.

Camping med store naturoplevelser i Schweiz
Schweiz er et område, der er relativt uopdaget af danske sommerturister, hvilket giver god mulighed for at få det fulde udbytte af landets fantastiske natur. Schweiz er et fantastisk bjergland, men byder også på mange kulturelle oplevelser og interessante byer.
Mest populære rejsemål i Schweiz (3)
Valais
Denne smukke region i Schweiz er beliggende i den sydvestlige del af landet i Rhone dalen. Denne destination har længe været et populært valg for naturelskere, som samtidig også sætter...
Denne smukke region i Schweiz er beliggende i den sydvestlige del af landet i Rhone...
 • Frodige omgivelser i dalen
 • Udsigt til de overdådige bjerge
 • Skønt schweizisk køkken
1 mulig campingplads
Se rejsemål
Bern
Bern er den næststørste schweiziske kanton og er berømt for sin intense, naturlige skønhed. Bern er en populær destination hele året rundt, som ud over at være et godt sted...
Bern er den næststørste schweiziske kanton og er berømt for sin intense, naturlige skønhed. Bern...
 • Udflugt til middelalderbyen Thun
 • Se alpernes største gletsjer, Aletsch
 • Oplev europas højestbeliggende togstation
2 mulige campingpladser
Se rejsemål
Sarnen
Camping i Sarnen er forholdsvist uopdaget blandt danske campingentusiaster. Dette giver rig mulighed for at udforske områdets betagende natur. Med de mange flotte bjerge, der strejker sig langt op i...
Camping i Sarnen er forholdsvist uopdaget blandt danske campingentusiaster. Dette giver rig mulighed for at...
 • Smukt bjerglandskab
 • Svøm i den klare sø, Sarnen
 • Perfekt til en aktiv ferie
1 mulig campingplads
Se rejsemål

Camping i Schweiz - vælg rejsemål

Alt om Schweiz

Schweiz er et utrolig smukt land og vores fremragende campingplads skaber sammen med den storslåede natur de perfekte rammer for en sjov, aktiv og anderledes familie- og campingferie. Find og book jeres næste campingferie i Schweiz online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf.: 7010 4343 for gode råd, tips og vejledning om de bedste campingpladser i Schweiz.

Hvorfor tage på camping i Schweiz?

Nedenfor har vi samlet 4 gode grunde til, hvorfor du bør vælge camping i Schweiz.

 • Oplev 5-stjernet luksuscamping
 • Campingplads midt i de schweiziske alper
 • Kombinér afslapning ved poolen med aktiv ferie
 • Fred, ro og afslapning i luksuriøse omgivelser

Storbystemning i Schweiz

Schweiz er et eminent land, hvis I ønsker at kombinere campingferien med smuk natur og et spændende og sprudlende storbyliv. Besøg landets største by, Zürich, som er beliggende i naturskønne omgivelser, hvor I f.eks. kan sejle tværs over den uberørte sø eller gå på opdagelse i den gamle bydel, Altstadt, som er en smuk gåtur med imponerende bygninger og hyggelige stræder. Familiens mindste vil elske en tur i byens zoo, hvor der er dyr fra hele verden. 

En anden meget hyggelig by I kan overveje at besøge på jeres rejse til Schweiz er den mindre by, Bern. Bern ligger i den tysktalende del af landet og har kun 142.000 indbyggere. Den gamle bydel er ligeledes et must at besøge, når turen går til Bern, hvor der venter jer fine fontæner. En oplevelse hele familien vil finde interessant, er en tur til bjørneparken Bärengraben midt i byen. 

Schweizisk gastronomi

Det schweiziske køkken varierer meget afhængig af, hvor I befinder jer i Schweiz grundet påvirkning fra sine nabolande. Rejser I til den fransktalende del, vil I støde på traditionelle retter, hvor særligt ostefondue og raclette er svære retter at komme udenom. Der serveres også fisk fra ferskvandssøerne i regionen, hvor ørred og aborrer er populære på menuen, som I kan nyde til et godt glas vin fra en af de autentiske, lokale vingårde. Befinder I jer i den tysktalende del af Schweiz, vil der være sprøde rösti på tallerkenen som lækkert tilbehør. Zürcher Geschnetzeltes er næsten et must at smage på ferien til Schweiz, som består af en gryderet med champignon, kalvekød og flødesauce. Er I glade for chokolade, er I kommet til det rette land! I Schweiz er der rig mulighed for at smage noget af verdens bedste chokolade, hvor I både kan spise hjemmelavede chokolader, macarons og delikate konditorkager.