Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Ideelt rejsemål for både natur og storby
Camping ved Paris er den perfekte kombination af sprudlende storbyliv og afslappende campingferie. Her finder I ekstraordinære campingpladser, verdensberømte seværdigheder, god mad og vin, børnevenlighed, kulturelle oplevelser samt et smukt landskab. Læs mere

Velkommen til camping i Paris

Læs mere om Paris her...

Paris byder på et væld af kulturelle oplevelser i verdensklasse og en uendelig mængde hyggelige caféer og festlige barer. I Paris finder du nogle af de mest kendte seværdigheder så som Eiffeltårnet, Triumfbuen og museet Louvre.

Bestil camping i Paris og omegn i Frankrig online her på danskbilferie.dk eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Hvorfor rejse på camping ved Paris?

Overvejer du camping ved Paris? Her er nogle grunde til at vælge netop denne smukke by.


  • Store og flotte pladser i Paris
  • Varmt og solrigt klima fra forår til sensommer
  • Gode faciliteter og mange aktiviteter
  • Fantastiske kulinariske oplevelser

De to mest populære pladser i Paris

La Croix Vieux Pont er en skøn plads med gode faciliteter. Om man ønsker at besøge Disneyland, Asterix Parken eller skønne Paris, ligger pladsen perfekt. Pladsen har hele tre pools og her er rig mulighed for at opleve den dejlige natur i området via vandreture, på cykel og hesteryg.

Camping Paris Est
Bo direkte til floden, Marne, som er placeret i smukke omgivelser. Når I tager på ferie til Camping Paris Est, er det oplagt at besøge Disneyland Paris, og campingpladsen giver jer rig mulighed for at kombinere afslapning med storbyferie.

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.

Attraktioner & forlystelsesparker

Disneyland Paris, som ligger blot et stenkast fra den fascinerende franske hovedstad, er stedet, hvor du vil kunne prøve alverdens sjove forlystelser og opleve de mange Disney-figurer i en verden af fantasi og eventyr. Asterix Park ligger kun 30 km nord for Paris. Her kan I opleve det gamle Gallien fra den berømte tegneserie Asterix & Obelix. Parken byder på mange store rutsjebaner (eks. Europas længste trærutsjebane) og andre forlystelser for hele familien.

Familiens vandhunde vil elske dette

Er børnene ægte vandhunde, kan I med fordel besøge Aquaboulevard. Det er et kæmpe indendørs vandland, hvor der er alt, hvad vandhjertet begærer. Når campingferien går til Paris-området, vil det være oplagt at drage hertil, hvor der er alt, hvad man kunne tænke sig; vandrutsjebaner, bølgebassin, spabad og mange flere vandaktiviteter.

Alt om Paris og byens seværdigheder

I Paris vil I støde på et væld af hyggelige restauranter og caféer. Besøg Eiffeltårnet, kendtegnet for Paris, og nyd den fantastiske udsigt over den franske hovedstad. Man må ikke gå glip af at opleve det kunstneriske kvarter Montmartre, hvor du bl.a. kan få malet dit portræt. Det verdensberømte kunstmuseum Louvre ligger også i Paris! Det huser utallige berømte kunstværker inklusiv det kendte værk, Mona Lisa. I kan også besøge Notre Dame, som er verdens mest berømte katedral og et must-see, hvis man er i Paris! Er man i det romantiske hjørne, kan man med fordel tage en sejltur ned ad floden, Seinen, hvor I kan beundre Paris med andre øjne.

Husk, vi har endnu flere mulighed for at få både camping og storby hos Dansk Bilferie.