Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Oplev det traditionsrige Navarra
I det nordlige Spanien ligger den skønne region Navarra. Området er kendetegnet ved det meget varierede klima, som byder på særpræget natur, mad og vin, som alle gør det til en perfekt feriedestination til livsnydere. Læs mere

Camping til Navarra

Traditionsrige Navarra

Den autonome region i det nordlige Spanien er kendt for sit meget varierede klima. Men det betyder også, at der er rigtig meget at opleve, når du er på ferie her, for forskellighederne står i kø fra nord til syd og fra øst til vest. Fælles er dog den traditionsrige kultur, den strålende natur og de gamle, klassiske festligheder. Desuden ligger kysten og den populære badeby San Sebastián kun en time fra hovedbyen, Pamplona. Hvis du gerne vil høre mere om campingferie til Navarra, kan du kontakte vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Festligheder i Navarra

I Navarra vil du møde venlige, imødekommende og festglade mennesker. Det gælder ikke mindst i juli, hvor San Fermín festivallen løber af stablen. Den indledes med vilde fyrværkeri-shows, og gaderne fyldes med humørfyldte mennesker i rødt og hvidt, gadedansere og lokale sportsfremvisninger- og konkurrencer som øksehugning, tovtrækning og armboltløftning. Et af festivallens højdepunkter er tyrekalve-løbet igennem byens gader og stræder. Her er det også stadig muligt at opleve tyrefægtning på Spaniens anden største arena, og dét er en sport, som de lokale holder af og værner om.

Smag på Navarra

Du skal selvfølgelig smage på den lokale vine, når du besøger et område i Spanien - og Navarra skuffer ikke! Det afvekslende klima gør det muligt at producere flere forskellige slags vine og druer, så det er et spændende sted for vinelskere. Besøg et af de mange lokale madmarkeder, hvor du kan prøve forskellige pinchos (pindemadder) og nogle af regionens andre specialiteter som fyldte peberfrugter, hvide asparges, tidsler, kastanjer, artiskok og lam. 

Hvad skal du se?

Besøg Santa María kirken for foden af Pyrenæerne, som er opført i fransk gotisk stil for at ligne Notre Dame i Paris. Kirken er et yndet sted for pilgrimsrejsende, og hvert rum er bygget på forskellige tider, hvilket især gør den et besøg værd. Pamplona er regionens hovedstad og et must for besøgende, der elsker den afslappende og rolige atmosfære. Byens hjerte er den ikoniske Plaza del Castillo, som kan nydes fra en af de hyggelige café-terrasser rundt om pladsen. Borgpaladset i Olite, som er særligt kendte for deres vine, er også et besøg værd, og byen Estella-Lizorra, der ligger på Camino de Santiago-ruten, stråler af religiøse aftryk. 

På oplevelse i naturen

Naturreservatet, Bardenas Reales, er noget helt for sig selv. Den silende regn har formet dets gips- og lerterræn, og området kaldes La Riberas semi-ørken. Det består af to områder, hvor Bardana Blanca er hvidt, dækket af gips og steppevegetation, som giver det særprægede udseende. Det andet område, Bardena Negra, er derimod dækket af fyrreskove og leret jord. Overalt i området finder du et vildt og spændende dyreliv, fx huller hvor ørneugler, kongeørne og egyptiske gribbe yngler.