Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Camping i Nordrhein-Westfalen - Et område for naturelskere
Delstaten Nordrhein-Westfalen er hjemsted for nogen af landets vigtigste byer i form af turisme og økonomi. Köln, Düsseldorf, Essen, Dortmund og det industrielle hotspot Rhine-Ruhr er alle beliggende i Nordrhein-Westfalen. En campingferie med Dansk Bilferie i denne del af landet tillader turister at udforske, ikke blot nogle af Tysklands største byattraktioner, men det tyske højland (Mittelgebirge). Læs mere

Camping i Nordrhein-Westfalen

Alt om Nordrhein-Westfalen

Hvorfor skal I bestille en campingferie til netop Nordrhein-Westfalen?
Vi har listet 4 af de vigtigste årsager nedenfor.

  • Kölns katedral er en af verdens smukkeste bygninger fra middelalderen
  • Udforsk nabolandene Belgien og Holland
  • Gode campingpladser med en bred vifte af fritidsaktiviteter
  • En tur på floden Rhinen er en uundværlig oplevelse

Populær campingplads

En af de mest populære campingpladser i Nordrhein-Westfalen er Camping Hennesee. Placeret i nærheden af en ferskvandssø og omgivet af skov, tilbyder denne campingplads familier et væld af fritidsaktiviteter og gode faciliteter. Afsondret og omgivet af enestående natur, har pladsen også legepladser, bordtennis og en indendørs swimmingpool. Pladsen har desuden dejlige lodgetelte og en hyggeligrestaurant.

Natur og attraktioner i Nordrhein-Westfalen

Området er ekstra rigt på smukke naturlandskaber. Fra det flade Münsterlandområde til bjergområder så som Sauerland samt det vulkanske Eifelområde og Niederrhein. Ruhr-området har også en række af naturlige attraktioner, som bestemt vil appelere til enhver naturbeundre. Området er ideelt til vandreture, cykling og klatring. Desværre støder området ikke op til noget hav, men derimod er der rig mulighed for vandreture ved foden af Mittelgebirge. Det kan desuden anbefales af cykle langs floden Lippe eller at besøge slottet Lembeck fra det 12. århundrede.

Gastronomi og vejret

Karrypølse er Tysklands nationalret, og dette serveres derfor også i Nordrhein-Westfalen. Generelt er området et klassisk "indre" køkken, som er rigt på kød, grøntsager og korn. Grundet Nordrhein-Westfalens placering midt i landet, skal I derfor ikke forvente at fisk og skaldyr står på menukortet.
Specielt byen Dortmund har en lang tradition inden for ølbrygning. En tradition, der går tilbage til middelalderen. Dortmund er Tysklands største ølproducerende by, som producerer omkring 4 millioner tønder øl om året.

Vejr & klima
Vejret i Nordrhein-Westfalen er typisk for Nordeuropa. Vintrene er kolde og sne er meget almindeligt. Dog i mindre grad ift. de alpine regioner af Tyskland. Somrene er normalt varme og tørre, selvom regn ikke er et ukendt fænomen. Denne region garanterer et ideelt klima for vandring og andre udendørsaktiviteter.

Check også vores andre skønne rejsemål i Tyskland.