Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser i Bourgogne
Tag på campingferie til Bourgogne og oplev de smukke omgivelser. Bourgogne byder hele jeres familie på en lang række aktiviteter og faciliteter, fantastiske vine og campingpladser, udsøgte kulinariske oplevelser og et smukt landskab. Nyd ferien på campingpladsen eller tag på opdagelse i Frankrigs skønne natur eller besøg gamle byer og slotte. Læs mere

Camping i Bourgogne

Læs mere om Bourgogne her...

Bourgogne ligger i Midtfrankrig, og er en enestående naturlig skønhed. Området har nogle af verdens fineste vinmarker, charmerende landsbyer samt floder og vandfald, der løber gennem dramatiske kløfter.

Find og book jeres næste ferie i Bourgogne online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping i Bourgogne.

Hvorfor vælge camping i Bourgogne?

Her er fire gode grunde til at vælge Bourgogne til campingferien:


  • Udsøgt mad og vin
  • Skøn natur og omgivelser
  • Spændende og sjove aktiviteter
  • Rig på kultur og historie

Aktiviteter og seværdigheder

Når I tager på campingferie til Bourgogne kan I bl.a. besøge den romerske by Autun eller kunstmuseet, Musée de Beaux-Arts, i Bourgognes hovedby, Dijon. Musée de Beaux-Arts er et kunstmuseum, der er kendt for sin diversitet. Et besøg på vinmuseet i Beaune er oplagt, når I er i Bourgogne. Her vil I få mere viden om vinens historie og blive bedre rustet til at tage på vinsmagning på de mange spændende vingårde. 

For familiens mindste
Ud over de mange kulturelle og historiske seværdigheder i Bourgogne er der også noget for de yngste. I kan bl.a. besøge Laserbowl i Dijon, hvor I både kan bowle og spille lasergame. Derudover findes der en zoologisk have i nærheden, der byder på alverdens dyr, attraktioner og et museum.

Populære pladser

Village des Meuniers
Village des Meuniers er placeret i hjertet af det sydlige Bourgogne med et betagende landskab med bakker og grønne dale. Slap af ved poolen eller tag på opdagelse i området. Besøg nogle af de adskillige maleriske landsbyer og de mange vinmarker og vingårde.

Village Kanopée
Camping Village Kanopée er en dejlig plads direkte ved floden i Sanône. Nyd pladsens gode faciliteter såsom stort poolområde med vandrutsjebaner og en restaurant med bar.

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.  

Mad og vin

Siger man Bourgogne, siger man også vin. Området er spækket med vinmarker og tilhørende gårde, hvor man både kan smage og købe de mest fantastiske vine. Bourgogne er yderligere kendt som et sted, hvor maden virkelig er af højeste kvalitet og det er nærmest umuligt at komme uden om gourmetretterne. Den franske mad er meget alsidig, men af franske klassikere er Bouillabaisse, Cassoulet og fiskesuppe værd at nævne.