Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser ved Adriaterhavet
Øen Rab har en fantastisk frodig natur omgivet af det klareste blå hav. Øens flotte, små byer byder på et væld af romantiske kirker, renæssancefacader og smukke klokketårne. På øen Rab finder du nogle af de smukkeste kyststrækninger med skønne strande i Adriaterhavslandskab. Læs mere

Camping på Øen Rab

Læs mere om Øen Rab her...

Vi kender Øen Rab!
Find og book din næste ferie på Rab online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping på Rab.

Kombinationen af seværdigheder, sol, mildt klima, samt gode, børnevenlige badestrande gør øen Rab til en attraktiv feriedestination. Middelalderbyen af samme navn er øens historiske centrum. Her kan I opleve smukke monumenter med masser af historie. Rab er et perfekt rejsemål for hele familien, da der bydes på lokal stemning og dejlig atmosfære. Her er også fremragende muligheder for at dykke og virkelig få tilfredsstillet sin indre vandhund.

Hvorfor camping på Øen Rab?

Undrer du dig over, hvorfor du skal tage på campingferie på Rab? Her er fire gode grunde.

Highlights fra Øen Rab:

  • Frodig natur
  • Blåt og klart badevand
  • Flotte, små, romantiske byer
  • Smukke kyststrækninger

En af de mest populære pladser på Rab

Campingpladsen San Marino ligger tæt på den hyggelige landsby Lopar og kun 12 km fra centrum af byen Rab. Den trestjernede plads ligger tæt på en af de smukkeste strande på den kroatiske Adriaterhavskyst, som er særdeles velegnet til børnefamilier.

På campingpladsen er der bl.a. mulighed for at spille tennis, minigolf, bordtennis, minifodbold, basketball, beachvolley, cykling og ridning.

Check også vores andre skønne rejsemål i Kroatien.

To charmerende byer

Lopar er en hyggelig landsby med restauranter og caféer. I byen er der bl.a. er gode muligheder for vandsport i form af vandski, motorbådsudlejning, kanoer, robåde og dykning. Byen byder også på mange andre aktiviteter som beachvolley, cykling, minigolf og tennisbaner.

Middelalderbyen Rab er en speciel smuk by med en harmoni og skønhed som kan beundres i timevis. I byen er der hyggelige markeder med specialiteter fra egnen og mange daglige aktiviteter.

Strande og aktiviteter på Øen Rab

Camping i Kroatien byder på krystalklart vand med gode muligheder for at snorkle og dykke. Strandene består de fleste steder af sten og klipper, men mange steder finder man også sandstrande. Hos danske børnefamilier hitter camping i Kroatien, og hele vejen langs kysten ligger de mange lækre pladser som perler på en snor.

I Kroatiens bagland finder man spændende natur med skove og bjerge og urørt natur med store naturparker, som alle kan nås inden for en times kørsel. Langs Kroatiens kyst findes desuden et utal af flotte øer, som bl.a. byder på smukke strande, krystalklart badevand og delfiner. Vil man udforske øen er trekking en dejlig måde at gøre det på. Således kan man nyde naturen, se de usædvanlige sandklitter og opleve den smukke udsigt til naboøerne.

Øen byder endvidere på gode muligheder for vandsport. På øen finder man alle former for strande; dejlige sandstrande på nordsiden, strande med småsten på østsiden og de imponerende klippestrande på vestsiden.