Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser i Loire
Loire-dalen har et fantastisk smukt landskab bestående af historiske byer og landsbyer fyldt med kultur og smuk arkitektur. Loire byder på spændende aktiviteter og faciliteter, udsøgte kulinariske oplevelser, kulturelle oplevelser, samt et fantastisk smukt landskab. Nyd varmen, slap af ved poolen, besøg franske byer og slotte, og tag på opdagelse i Frankrigs fantastiske natur. Læs mere

Camping i Loire

Læs mere om Loire her...

Loire-dalen er et fortryllet land. Charmen af det afslappende liv og lave tempo, der bliver ført i Loire, har i århundreder gjort det til et eftertragtet sted for digtere og forfattere. Loire-dalen er berømt for sin naturlige skønhed, storslåede slotte og maleriske byer.

Find og book din næste ferie i Loire online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping i Loire.

Hvorfor camping i Loire?

Overvejer du campingferie i Loire? Dansk Bilferie har den bedste kombination af pool, faciliteter og aktiviteter.

Hightlights fra Loire: 
•    Enestående landskab
•    Smukke historiske byer
•    Fantastisk mad og vin
•    Varmt og behageligt klima

Charmerende byer i Loire

Lamotte-Beuvron er en hyggelig fransk by, der bl.a. huserer et dejligt marked. Byområdet er desuden hjemstedet for den berømte tærte ”Tarte Tatin”.

Sancerre er en køn, hyggelig og historisk by placeret på toppen af en bakke. Nyd den fantastiske udsigt. Sancerre er især kendt for sine gode hvidvine.

Pirrefitte-sur-Sauldre er en typisk lille fransk landsby. I landsbyen har man mulighed for at opleve det franske landliv. Området er spækket med skove, mange slotte og gode cykelstier.

Mest populære pladser i Loire

Parc des Alicourts
Parc des Alicourts er en fantastisk plads beliggende i hjertet af den skønne Loiredal. Pladsen byder på en bred vifte af aktiviteter for hele familien. Pladsen har et flot poolkompleks med vandrutsjebaner og siv-parasoller. Pladsen ligger lige ved en stor søstrand, hvor der bl.a. er mulighed for kajak/ kanosejlads og vandcykler. Der er også gode muligheder for vandring og cykling i den fantastiske natur.

Les Bois du Bardelet
Camping Les Bois du Bardelet er beliggende i afslappende og fredelige omgivelser i hjertet af en skov og med to søer. Pladsen har både indendørs- og udendørs swimmingpool og børnebassin med legefaciliteter. Her er masser af aktiviteter for hele familien.

Parc du Val de Loire
Camping Parc du Val de Loire er en firestjernet plads beliggende i naturskønne omgivelser. Pladsen byder på et 200 m2 stort poolområde, samt en 300 m2 opvarmet funpark med vandrutsjebaner, soppebassiner og vandfald. Desuden har pladsen fire trampoliner, en multisportsbane, game-room, minigolf, minifarm, legeområde, tennis, bordtennis, fodbold og go-kart.

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.

Kultur og seværdigheder

Aktiviteter i Loire  
Lore Valley Chateaux: Indenfor en radius af 45 kilometer finder I en hel række af storslåede og imponerende slotte. Hvert slot har sin egen helt specielle karakter og atmosfære. Oplev eksempelvis Blois, Chambors, Chenonceaux og Ambiose. Desuden vil du her kunne opleve den populære zoologiskehave, Parc de Beauval, som er hjemsted for den første hvide tiger født i Frankrig.

Vejr og klima i Loire  
Loire-dalen er specielt kendt for sine fantastiske vine, især de hvide, men tilbyder desuden også et bredt udvalg af lækkert fransk mad. derudover vil du i Loire-dalen opleve et mildt klima med temperaturer, som typisk ligger på 25 grader i sommermånederne.