Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Fantastisk at tage på campingferie ved Costa Blanca
Oplev den fortryllende kyst i Spanien, som er kendt som Den Hvide Kyst grundet kystens enestående, hvide sandstrande. Costa Blanca ligger nord og syd for Alicante på Spaniens østkyst og byder på billedskønne strande, hyggelige badebyer og dejligt vejr. Læs mere

Velkommen til Costa Blanca

Hold ferie ved Costa Blanca

Costa Blanca emmer af ren afslapning! Denne kyststrækning har alt, hvad man skal bruge for at få en dejlig ferie; udsøgte madoplevelser, eminente badestrande, hyggelige byer, smuk natur og fantastiske campingpladser. Familiens sommerferie til Costa Blanca kan bestilles nemt og hurtigt direkte her på danskbilferie.dk. Har du brug for at høre mere om dette rejsemål, kan du kontakte vores hjælpsomme rejserådgivere på tlf. 7010 4343. 

Hvorfor rejse til Costa Blanca på camping?

Costa Blanca er et ferieparadis uden lige! Læs nedenfor vores gode grunde til, hvorfor jeres næste ferie skal gå til Costa Blanca.

  • Forskellige typer strande til enhver smag
  • Fantastiske badebyer med masser af liv
  • En ubeskrivelig feriestemning i smukke omgivelser
  • Eminente restauranter med spanske delikatesser

Check også vores andre skønne rejsemål i Spanien.

Familievenlig camping

Dansk Bilferie tilbyder luksuscamping ved Costa Blanca! I kan f.eks. holde ferie på Camping Marjal Resort, som har et dejligt poolområde omgivet af eksotiske palmer og udstyret med småbørns vandrutsjebaner. Der er rig mulighed for at være aktiv med de utallige sportsaktiviteter, fitnesscenter og både miniklub for 4-12 årige, teenageklub for de 12-17 årige og legeplads for de helt små. Når sulten melder sig, er der en dejlig restaurant, strandbar, snackbar, bar og mulighed for take away. 

Costa Blancas hvide sandstrande

Costa Blancas strækker sig over 200 kilometers kyststrækning, hvor der er den ene smukke strand efter den anden, som indbyder familiens vandhunde til masser af svømmeture og vandplaskeri i det turkisblå Middelhav. Du kan lægge dit håndklæde på Playa de Levante, som er den mest populære strand i Benidorm med livreddere året rundt og en flot strandpromenade, eller nyde dagen på Playa de la Fossa, som ligger i Calpe med udsigt til den karakteristiske kalkstensklippe Peñon de Ifac. I Alicante ligger der Albufereta-stranden, som har fint og gyldent sand omgivet af eksotiske palmer, og drømmer I om en lang sandstrand, kan I tage til den 5 kilometerlange strand Playa de San Juan. 

Hyggelige og charmerende byer

Langs Costa Blanca er der flere byer, der bestemt er et besøg værd. Alicante er Costa Blancas største by, som byder på lækre restauranter, rig mulighed for shopping og lækre strande. I kan drage til badebyen Benidorm, som råder over en masse store hoteller, en lang sandstrand og intime restauranter med god paella og bruschetta, hvis I går længere ind i den hyggelige bydel. I Calpe ligger den ikoniske og gigantiske kalkstensklippe, som byder på 300 forskellige dyrearter og sjældne planter, og har I mod på at gå op til toppen, venter der jer en smuk udsigt over byen og landskabet. 

Det spanske køkken

Der er intet, som kan sætte prikket over i'et på en fuldendt ferie som fantastiske madoplevelser! Går ferien til Costa Blanca, kan I glæde jer til udsøgt mad og drikke som resten af Spanien. Eftersom Costa Blanca ligger ved Middelhavet, er friskfanget fisk og skaldyr noget af det lækreste, man kan få her. I kan f.eks. smage den populære spanske ret paella med ris og skaldyr og nyde et glas sangria til, som er en kendt spansk drink med rødvin, cava og appelsiner og andre friske frugter i.