Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser i Dalmatien
Dalmatien er kendt som Europas sejlerparadis og består af hundredvis af øer samt ubeboede Kornati-øer, som alle byder på fantastiske oplevelser. Hvad enten man er til sejlads, dykning eller badeferie, er Dalmatien et oplagt område. Læs mere

Camping i Dalmatien

Bliv klogere på camping i Dalmatien

Dalmatien udgør den sydvestligste del af Kroatien, som er et af landets smukkeste områder, hvor I kan nyde godt af et misundelsesværdigt klima. Mens der er bjergrigt i baglandet med mange små naturparker, er kystlinjen præget af historisk vigtige byer.

Find og bestil jeres campingferie i Dalmatien online her på siden eller kontakt Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning.

Hvorfor camping i Dalmatien?

Dalmatien er en yndet feriedestination for camping i Kroatien, da her er masser af oplevelser i vente. Se her hvorfor camping i Dalmatien er fantastisk.

  • Oplagt destination for både badeferie og vandsport
  • Tag på udflugt til spændende byer
  • Smuk og frodig natur
  • Gæstfri befolkning

Populære campingpladser i Dalmatien

Der er de bedste forudsætninger for at få en mindeværdig campingferie, hvis turen går til Dalmatien i Kroatien. Dansk Bilferie tilbyder lækre, familievenlige campingpladser i Dalmatien, hvor de fleste har sjove aktiviteter for alle aldre, vilde poolområder og tæt beliggenhed til strand. 

Læs et udpluk af vores mest populære campingpladser i Dalmatien nedenfor, så I måske nemmere kan finde ud af, hvor jeres campingferie skal gå hen.

Check også vores andre skønne campingpladser i Kroatien.

Camping Zaton

Camping Zaton er en fantastisk campingplads, som ligger direkte ned til en lækker strand, hvor I kan bade og snorkle i det krystalklare vand. 

Campingpladsen har et stort poolområde med bl.a. vandrutsjebaner, som er det rene badeland. Her er også en hyggelig arkade med butikker og restauranter med et stort udvalg af faciliteter til hele familien.

Beach Resort Solaris

Camping Beach Resort Solaris ligger i hjertet af Dalmatien, som er omringet af naturparker og krystalklart vand. Campingpladsen byder på smukke omgivelser med udsigt over havet og er ideel for familier med både større og mindre børn. Der er adgang til et stort og lækker badeland (mod betaling).

Park Soline

Camping Park Soline er en fantastisk smuk campingplads, som ligger lige ved havet med betagende smukke landskaber, slugter, grotter og strande. På restaurantens terrasse kan I få serveret Middelhavsspecialiteter med udsigt over havet, så I rigtig kan nyde en maritim feriestemning. 

Charmerende byer i Dalmatien

På jeres campingferie til Dalmatien er der et væld af interessante byer. I kan f.eks. besøge storbyen, Split, som er en historisk by med mange seværdigheder. Besøg Diocletian Plaladset, St. Duje Katedralen og Jupiter-templet. I Split kan I også tage på fiskemarkedet på Marmontova og grøntsagsmarkedet (Stari Pazar), hvor I bl.a. kan købe friske grøntsager, blomster, lokale oste og olivenolie. Byen har også et pulserende natteliv med en fantastisk atmosfære. 

En anden interessant by i Dalmatien er Zadar, som for mange er svær at se, at byen for mindre end 20 år siden var en del af en krig, da byen er blevet totalt genopbygget. Kører I bare lidt udenfor byen, kan man stadig se spor efter krigen. Besøger man Zadar, er den gamle bydel helt klart værd at se, hvor man finder historiske bygninger som St. Donatus-kirken fra det 9. århundrede.

Strande og aktiviteter i Dalmatien

Dalmatien er kendt for sit krystalklare vand, et væld af små øer og smukke naturlige strande. Dalmatien regionen er det perfekte sted at slappe af, især for personer som kan lide sandstrande. Hvis I ønsker at være aktive på jeres ferie, er der selvfølgelig også masser af sjove og spændende aktiviteter. 

I Dalmatien er vandsport oplagt på grund af det klare vand og de mange små øer. Dykning er især populært her. Bevæger man sig mere ind i landet er der fantastiske muligheder for vandring og cykling i de smukke nationalparker.

Øen Pag

Går campingferien til Dalmatien, er en tur til øen Pag et besøg værd. Pag ligger ca. 30 km nord for Zadar, og øen er især kendt for sit månelignende landskab, sine Paski lam, som siges at være de bedste, man kan få i Kroatien, og Paski Sir, en ost lavet på Paski-fårenes mælk. 

Byen Pag har en gammel og hyggelig bydel, hvor man kan se det sidste stående tårn fra "fortet med ni tårne", som engang omkransede byen. Byen har også adskillige gamle kirker og The Duke’s Palace fra det 15. århundrede.

Mad og drikke i Dalmatien

I kan glæde jer til at forkæle ganen med god mad, når campingferien går til Dalmatien. I regionen er den mest almindelige mad skaldyr og grøntsager men også især lam, kalv og fjerkræ er blandt favoritterne. En af Dalmatiens mest berømte retter er Dalmatinsk Prosciutto (røget skinke), som ofte bliver serveret som en let forret sammen med oliven og ost. 

Der produceres også vin i Dalmatien, og et besøg på nogle af vingårdene kan varmt anbefales.