Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser i Kvarner
Kvarner er en lille bugt i den nordlige del af Adriaterhavet og er med sine mange spændende øer et af Kroatiens mest eftertragtede feriemål. I Kvarner finder du de smukke kyststrækninger med skønne strande i Adriaterhavslandskab. Læs mere

Camping i Kvarner

Læs mere om Kvarner her

Kvarner er et populært rejsemål for campingferien i Kroatien for mange danske familier, da der er mulighed for at kombinere badeferie med kulturel ferie. Der er samtidig mulighed for at besøge en af de mange charmerende øer eller hyggelige landsbyer, samt nyde et godt måltid.

Find og book din næste ferie i Kvarner online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for gode tip, råd og kvalificeret vejledning.

Hvorfor camping i Kvarner?

Kvarner-bugten har mange spændende øer og inviterer til en dejlig ferie. Her er fire grunde til at tage hertil:
  • Mange spændende øer
  • Smukke kyststrækninger og skønne strande
  • Historiske byer og charmerende landsbyer
  • Lokal stemning og dejlig atmosfære

En fremagende plads og nærliggende byer

Camping Klenovica er en fremragende campinglads, som ligger i smukke omgivelser direkte ved havet, så du får en smuk udsigt til Kvarer-bugten. Her kan man nyde ferien med familien og de gode faciliteter med et skønt poolområde og sjove aktiviteter. 

Nærliggende byer og øer
Byen Rijeka er et rigtig godt udgangspunkt, hvis man har lyst til at udforske nogle af de mange spændende øer. Herfra går der nemlig færger til stort set alle øerne langs kysten og ned til Dubrovnik. Rijeka er Kroatiens 3. største by målt i indbyggertal og Kroatiens største havneby. I Rijeka kan du kombinere shopping med beundringsværdig middelalderlig arkitektur.

Det kan også anbefales at besøge byen Opatija Lovran. Byen byder på mange gode muligheder for aktiviteter og smukke gamle bygninger, man kan gå på opdagelse i, hvis man har en svaghed for det antikke.

Krk er Kvarners største og nok mest besøgte og mest populære ø. Krk, som er bedre kendt som "Den Gyldne Ø", er et paradis af smukke grus strande og emmer af historie som tydeligt ses i øens små snoede gader. Øen er specielt kendt for sine skråninger med vildtvoksende krydderurter og sine olivenlunde. Byen er et populært samlingssted for kunstnere og forfattere.

Her er masser at lave!

Strandene i Kvarner 
Camping i Kroatien byder på krystalklart vand med gode muligheder for at snorkle og dykke. Strandene i Kvarner består de fleste steder af sten og klipper, men mange steder finder man også sandstrande. 

Aktiviteter i Kvarner   
På en ferie til Kvarner kan hele familien boltre sig i havet eller tage på udflugt til områdets mange øer som hver især har deres eget særpræg. Kvarnerbugten har altid været samlingspunkt for mange folkeslag og kulturer, som tydeligt kommer til udtryk i de mange historiske byer. Kvarner er det ideelle sted at holde ferie med hele familien, da der er god mulighed for at kombinere ferien med afslappende strandture og kulturelle indslag.

God mad og godt vejr hører til en ferie

Mad, drikke og kultur 
Det kroatiske køkken byder på frisk fisk og velsmagende klassiske retter fra det kroatiske køkken. Kvarnerbugtens køkken skiller sig ikke meget ud fra resten af Kroatien, men er også en del af forskellige madkulturer. Du finder blandt andet spor fra det italienske og græske køkken.

Vejr og klima i Kvarner 
Klimaet er mildt og solrigt og i juni-september måned ligger temperaturerne ca. på 24-28 grader.